Pavel Stratan pentru inimile tuturor
Inregistreazate si lasa parerea ta.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pavel Stratan pentru inimile tuturor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PAVEL STRATAN PENTRU INIMILE TUTUROR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Tanya321
Femeie
24 ani
Giurgiu
cauta Barbat
24 - 63 ani
Pavel Stratan pentru inimile tuturor / Cleopatra / presa despre cleo 6 Moderat de Fan(atic), pavel stratan
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 8
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
[...]Ce rost are să cheltuieşti banii pe producţii despre viaţa reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii? Pentru care motiv să mai aştepţi până ce o potenţială protagonistă de film să împlinească şapte decenii? Asta e încetineală englezească. Românii, iuţi la mânie şi la învârteli, se orientează mai din vreme. Propunerea mea ar fi ca, prin noiembrie, să se apuce cineva de un film despre viaţa Cleopatrei Stratan. Şi, maximum până în 2009, să execute o poveste cinematografică de succes cu fetiţa Columbenilor. Nu contează că aia mică nu va şti prea bine să vorbească. Nici mămica ei nu ştie, şi uite ce departe a ajuns.



Viaţa mea e un scurtmetraj SF
de Diana POPESCU | 14 AUGUST 2007


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ma rog, am rupt fragmentul din context, fapt ce ar mai dilua din tonul ironic - si totusi...

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Revista Zau:
La filmarea videoclipului, soarele a iesit pentru Cleopatra Stratan!

Cleopatra Stratan este, fara nici o urma de indoiala, un copil-minune. O fetita foarte talentata care a demonstrat pentru toata lumea ce inseamna sa te nasti cu un dar deosebit de la Dumnezeu: vocea.  La numai 3 anisori, Cleo, cum  ii spun parintii si prietenii apropiati, a scos pe piata muzicala un album compus in totalitate de vestitul sau tata, Pavel Stratan. Prin intermediul acestui album, micuta interpreta le-a dat o lectie de zile mari celor care se feresc de live precum dracu’ de tamaie. Prin melodia „Ghita”, fetita a castigat sufletul tuturor romanilor, fie ei copii, oameni mari sau varstnici. Cu toate ca rauvoitorii au inceput sa-l critice pe tatal fetitei, cum ca abuzeaza de talentul copilului si ca beneficiaza dupa urma succesului ei,  Pavel Stratan nu s-a lasat intimidat si a hotarat impreuna cu Cleo sa mai faca un videoclip. Este vorba despre cel de-al doilea extras pe single de pe albumul „La varsta de 3 ani”, iar piesa promovata se numeste  „Numar pan’ la unu”. Regia a fost  semnata tot de Dragos Buliga, care a „livrat” si conceptul videoclipului de debut al Cleopatrei.

In „Numar pan’ la unu”, micuta artista isi continua calatoria pe care a inceput-o in clipul anterior, fiind „insotita” de celebra sa valiza rosie. Surpriza insa: din valiza, Cleopatra scoate aparatura necesara filmarii videoclipului. In concluzie, se poate spune ca Cleopatra isi va realiza propriul videoclip!   

Locatia aleasa a fost Parcul Bazilescu (din Bucurestii Noi), si asta datorita peisajului superb existent acolo. Filmarile s-au derulat de dimineata pana seara, spre incantarea Cleopatrei, care s-a distrat copios.

Ziua de filmare se anunta initial a fi innorata si, pana a fost pregatit platoul de filmare, cerul s-a intunecat de-a binelea. Insa, o data cu primul cadru tras cu Cleo, soarele a inceput sa straluceasca! Tot programul de filmare s-a derulat dupa bine cunoscutul „Iesi, copile cu parul balaisi razi la soare, poate s-o indrepta vremea”. Ca un facut, de cate ori soarele intra in nori, Cleopatra gasea ceva amuzant si izbucnea in ras, iar razele strapungeau perdeaua de nori!


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Tot rev. Zau:

n exclusivitate la ZAU!
Pe urmele copilariei lui Pavel Stratan

„Numai ce-i cantat din suflet in suflet patrunde’’

Pavel avea 7 ani cand a cantat prima data la chitara pe o scena; iar sase ani mai tarziu a compus primele versuri, pentru ca in 1996 sa aiba o prima experienta scenica in calitate de scamator. Acum nu este spectacol in care sa nu faca scamatorii cu monedele, cartile de joc, cu funiile. Pentru numarul cu taierea funiei a muncit cinci ani, citindu-l pe Iosefini. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Pasiunile sale sunt muzica, versurile, scamatoriile si sportul. Invidiaza pe altii, dar se straduie, dupa cum ne-a marturisit, sa faca mai bine ca ei. Ii place sa viseze numai cand doarme. Norocul cel mare, in opinia sa, este ca s-a nascut de ziua lui, iar cea mai mare dorinta este sa nu-i dispara niciodata dorinta. Carcotasul Serban Huidu este cel care a inceput sa promoveze la radio piesele basarabeanului. Tot el l-a prezentat lui Dan Popi, directorul casei de discuri Media Services. Videoclipul primei piese extrase („Eu beu“) de pe albumul „Amintiri din copilarie“ s-a filmat in statiunea Jupiter, sub apa, in piscina hotelului California. Regizorul Dragos Buliga spune despre lucrul cu Stratan: „Pavel s-a descurcat foarte bine la filmari, dar era sa raceasca pentru ca apa a fost extrem de rece“. Romania a cucerit-o intr-o singura luna de la venirea de la Chisinau. Are o fetita, Cleopatra, de pe acum celebra, iar sotia sa, Rodica, este inginer constructor. 80 la suta din piesele sale au ca tema principala bautura. In timpul liber se ocupa cu TaiQuanDo, un sport de forta, dar face si culturism.

Cantaretul copilariei

Am ajuns la Niscani, sat de peste Prut, din raionul Calarasi, cu peste 3.000 de case, o biserica si o discoteca si am constatat ca localitatea e plina de Stratani, de la primar pana la profesoarele de la scoala. L-am cunoscut pe rotofeiul Cota, fostul prieten din copilarie al lui Pavel, acum mustaciosul fiind proprietar de magazin, pe un alt tovaras de boroboate, Balaban. Toti din gasca, adica si Vanea, Mitea Fon, Ghita Banditu, ultimul o figura pe vremuri, mi-au vorbit de Pavlic, unicul, dar si de serile petrecute la poarta lui Vasile Mangu. Mi s-a spus ca inainte cu ceva timp mai trecuse prin zona o colega de la un saptamanal iesean. Primul rapsod al grupului aflu c-a fost Costica Vrabiuta, care l-a invatat pe Vanea sa cante la chitara, iar de la acesta a deprins si Pavel primele acorduri. Cu o zdranganeala, o banca de jumeri, plus un vin de Prima, timpul trecea pe neobservate, filozofeaza Ion Bocsa, fostul gropar al satului. Intr-un beci din apropiere se intamplau cele mai mari betii, coroborat cu seca, un popular joc de carti. Astazi, Costica Mangu si Malai sunt imbatraniti de vinul consumat, dar tot isi aduc aminte de fasneata Tania lui Gradinaru care-i mascarea. Despre Pavel mic isi aduc aminte ca de abia isi tara chicioarele, avand la el o chitara veche pe care ai lui i-au luat-o la 14 ani de la Chisinau. Seamana cu unul dintre cei doi pici care-si taraie hamletii cazuti in vine prin curtea lui Ghita Banditu. Toti cu care am palavragit sunt suparati ca fostul lor tovaras de seca n-a facut un cantec si despre gaina lui, Gulica, una care se tinea mereu aproape de actuala vedeta, a carei poveste o stie tot satul. In rest, toate fetele din cantece (Zina, Clara, Lidia, Lealea, Nina, Raia, Maria, Luluta, Liza, tanti Nina si tanti Zina, Veronica, Lili) s-au maritat si au plecat.

Fratii

Pavel mai are un frate, Nelu-Vanea si o sora mai mare, Liusea, ambii stabiliti la Chisinau. Tatal lor era tractorist si a murit in 1992 intr-un accident. A vrut ca  mezinul sa-l urmeze in profesiune si din fericire asta nu s-a intamplat. Doar mama, Polixenia, acum la 62 de ani, fosta vanzatoare un sfert de veac in sat, traieste in vechea casa batraneasca cu cinci camarute si zugraveala cu doi cerbi si o floare la mijloc,  bucurandu-se ca bunica pentru Cleopatra, care este „o minune dumnezeiasca’’. Are un gard nou de lemn si ceva diabet, dar si un nou pui de om, nacealnik pe gaz. Liusea, are un stand cu CD-uri si casete intr-un magazin de articole sportive din centrul orasului si printr-un joc al destinului a ajuns sa vanda albumele celor doi frati, dar si al nepoatei Cleo. Nelu are cinci ani mai putin decat Pavel si o casa importanta de discuri, Trimedial Music. A scos un album numai cu megahituri, plus trei albume in slang moldovenesc pentru Pavlic in 2002, din care a vandut, fara reclama, 50.000 bucati. Asta, desi la radio si televiziuni li se reprosa ca promoveaza atat subcultura, cat si consumul de alcool, desi bautura in piesele lui Stratan este adusa doar pentru ironie. Este bucuros ca Pavel canta muzica folk ruseasca, cu versuri moldovenesti si este convins ca succesul s-a datorat producatorului Dan Popi, care a mirosit ca astfel de gen va prinde in Romania. Asta dupa ce muzica lui Pavel a ajuns dincoace de Prut, prin carcotasii Huidu si Gainusa.

Fenomenala familie Stratan

Prima lovitura la venirea in Romania a lui Stratan a fost „Eu beu...“, urmata imediat de alta, la fel de apreciata, „M-am nascut de ziua mea“. Acum lucreaza la al patrulea album si pregateste chiar un volum de proza. Are la activ peste 400 de recitaluri si mai bine de 300.000 de albume vandute. Anul trecut a aparut pe piata primul album al fiicei sale, Cleopatra, „La varsta de 3 ani“. Ea a vandut deja albume de 300.000 de euro si a ajuns sa castige 10.000 de euro la o singura aparitie doar pentru a canta melodia „Ghita“, fiind oficial cea mai scumpa artista din Romania. Daca e sa dam crezare vocilor din showbizz, care spun ca artistul basarabean primeste circa 2.000 de euro pentru fiecare aparitie „muzicala“, rezulta ca numai din recitaluri i-au intrat in buzunar intre 500-800.000 de euro, la care, prin vanzarea albumelor, s-a mai adaugat cel putin 1 milion de euro. Scadem procentele care merg spre casa de discuri, impresari si manageri, plus impozitele si tot mai gasim ceva in pusculita familiei Stratan. In aceasta iarna, Cleopatra a primit de la casa de discuri Cat Music triplul disc de diamant pentru vanzari de peste 150.000 de exemplare din albumul sau de debut.
       


Copyright © Zau! - 2007


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Zau

presa despre cleo zau

12.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
In revista Almamater (Md), un articol mai vechi (dar de-abia acum l-am gasit!)-
este in format pdf, la adresa:


(MARIUS, daca poti te rog copiaza tu toata pagina in formatul original- e vorba de pagina 19, inclusiv comentariile din stinga, care nu s-au copiat mai jos). Fotografia din revista e alb-negru - cea de la "Om bun".


Nr.2, oct.-nov 2006
DIVERTISMENT 19
Anul I - nr. 2 - octombrie-noiembrie 2006

“Ghiţă, arată-mi tu o fată care/
Să te iubească aşa de tare” cântă
Cleopatra Stratan, îmbrăcată într-o
rochiţă cu buline roşii şi cu o eşarfă albă,
aranjată în diverse moduri. Cleopatra
Stratan, fiica solistului basarabean Pavel
Stratan a cucerit publicul cu piesa
“Ghiţă” şi l-a uimit când a apărut pe scenă,
cărând o imensă valiză roşie. A început
să cânte şi a tot cântat 28 de piese, timp
de aproape două ore, acompaniată de
tatăl ei şi de trupa Millenium. Cleopatra
şi-a făcut debutul în muzică la vârsta de
trei ani. Prima ei ieşire pe scenă a fost în
timpul unui concert al tatălui ei. Fără
emoţii şi sigură pe ea s-a încumetat să
cânte piesa “Banii”. Albumul de debut
al micuţei Stratan se numeşte “Cleopatra
Stratan – la vârsta de trei ani” şi a atins
cifra de vânzare record de 40.000 de
unităţi în mai puţin de şase săptămâni de
la apariţia lui pe piaţă. Cat Music, casa
de discuri şi producătoarea discului
Cleopatrei a marcat acest eveniment prin
decernarea dublului Disc de platină.
Cleopatra a mărturisit că atunci când
cântă, o face pentru cuvintele de laudă,
aplauze şi flori.
De altfel Cleo cunoaşte toate
piesele tatălui ei şi le fredonează tot

Val Butnaru, director
Jurnal de Chişinău
“Cleopatra, spre deosebire
de tatăl ei, a cucerit publicul din
prima încercare: voce curată,
pronunţie înduioşătoare, chip angelic.
Pavel Stratan a avut parte, mai întâi,
de contestări şi de neînţelegere, nu-i
aşa? Dar cine ar îndrăzni să
huiduiască un copilaş de trei ani
înzestrat cu calităţi de vedetă?”

Ion Berlinschi, ziarist
“Graba părinţilor Cleopatrei
de a face trafic cu talentul ei înnăscut
zice-se, de cântăreaţă, mi s-a părut
demnă de-o anchetă penală, iar
cacealmaua trasă publicului nostru cu
pantofii uzi de lacrimi de duioşie de
către show-biz- ul moldo-românesc o
adevărată porcărie”.
Lorena Bogza, jurnalist
(PRO TV Chişinău)

(no comment.................................................................................)

“Cred cu tărie că este un
copil foarte talentat. Pavel Stratan nu
a făcut decât să descopere acest
talent, să i-l sprijine şi să i-l modeleze.
Sunt convinsă că el îşi face mult mai
multe griji pentru Cleopatra decât noi
toţi la un loc”.
timpul. “Volumele mele le-a fredonat de
când a început să vorbească. Am crezut
că poate cânta numai în casă. Într-o zi
când înregistram volumul III al
Amintirilor... fredonam piesa “Mama”, iar
Cleopatra o fredona şi ea. Mi-am dat
seama că-i place foarte mult şi i-am lăsat
piesa ei”, povesteşte Pavel Stratan.
“Repetiţiile le facem cam în timpul când
ea se joacă, când are plăcere să facă lucrul
acesta. Aproape de fiecare dată vine
singură. Nu avem o oră anume. Seara,
după grădiniţă şi obişnuita plimbare prin
parc, Cleopatra îşi aşează păpuşele pe
rând, le dă concert, vorbeşte cu fiecare
şi apoi le dă autografe.”


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra depăşeşte performanţele tatălui


La doar cei doar 4 anişori pe care îi are, Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan a ajuns cea mai bine plătită vedetă autohtonă, câştigând 1.000 euro pe me4lodie, performanţă cu care nici măcar tatăl ei nu se poate lăuda.

Micuţa vedetă are un onorariu la care mulţi artişti din show-biz-ul autohton nici nu îndrăznesc să viseze, iar de când a lansat single-ul ?Ghiţă?, fiica lui Stratan a intrat cu dreptul în primele topuri muzicale autohtone. Se pare că succesul Cleopatrei a adus după sine şi un onorariu pe măsură.

După ce la trei ani, vânduse deja 6.000 de exemplare din albumul său, fetiţa lui Stratan a reuşit să mai doboare un record, reuşind să adune chiar şi câte 1.000 de euro, pentru fiecare melodie cântată într-un concert. A reuşit să strângă atâtea mii câte, melodii interpreta.

Pe lângă solicitările extrem de numeroase, Cleopatra reuşeşte să strângă sume importante de bani din vânzările albumelor ei, lucru destul de rar printre artiştii români.  La trei zile de la lansarea albumului,  vânzările erau duble, iar piesa ?Ghiţă? devenise cea mai descarcată melodie de pe Internet.

În faţa a 400 de oameni, primul concert al Cleopatrei a fost un succes remarcabil.

Lui Pavel Stratan i-a venit ideea de a nota la nivel mondial performanţele fiicei sale printr-o scrisoare la ?Cartea Recordurilor?, în urma căreia,  Cleopatra ar putea deveni cel mai tânăr star, cea mai tânără artistă care lansează un album şi cea mai tânără solistă care susţine şi prezintă singură un concert de două ore. În 10 decembrie, Cleopatra va concerta la Sala Palatului.
  Tribuna Sibiu


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
[...]DORINTA

Pustiul viseaza sa fie Ghita pentru Cleopatra lui Stratan

Razvan e artist mare, la fel ca sora lui. Melodiile lor se difuzeaza frecvent pe postul de radio pentru copii Itsy Bitsy si amandoi fac parte din corul Bim-Bam, invitat sa cante la multe spectacole.

Ambii laureati ai Festivalului „Mamaia copiilor”, Razvan si Andruta sunt inscrisi in bazele de date ale mai multor firme care se ocupa de castinguri pentru reclame si filme: baiatul este voce in reclama cu „fantoma” de la Tide, iar fata - la samponul Dalin.

Primul album al fratilor Gogan, „Mama mea e super!”, contine mai multe cantecele pentru copii si chiar o poezie recitata de regretatul actor Florian Pittis. Pentru melodia „Vreau sa fiu presedinte!”, compusa de Maria Ene la cererea lui Razvan, urmeaza sa se realizeze in viitorul apropiat si un videoclip, in care sa foloseasca o limuzina neagra, ca a presedintelui. Dar, deocamdata nu sunt sponsori.

Tot in plan este si o colaborare cu Cleopatra Stratan. „Odata, ascultand melodia fetitei lui Pavel Stratan, Razvan m-a intrebat: „Tati, ce-ar fi sa fiu eu Ghita?”„, spune parintele micului artistul. Si de atunci coace in mintea lor ideea unui astfel de proiect, poate chiar un duet cu simpatica Cleopatra Stratan.


„Vreau sa fiu presedinte!”

> cantecul lui Razvan
> muzica si versuri Maria Ene

"Tata si-ar dori sa fiu ofiter,
Mama si-ar dori sa fiu inginer,
Surioara mea rocker m-ar placea
Dar eu imi doresc, desigur, sa fiu altceva!

Vreau, eu vreau sa fiu presedinte!
E cea mai grozava dintre meserii,
Legile sa fie toate despre desene animate
Si-as cladi fabrici de dulciuri si de jucarii

Vreau, eu vreau sa fiu presedinte!
Si sa fac locuri de joaca la partide-n curti

Vreau, eu vreau sa fiu presedinte!
Primul presedinte cu pantalonii scurti."


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Descoperire mare azi in ultimul numar al revistei Zau!!!!(desi "noutatile" sint vechi...fotografia la fel...da' tot e bine ca-si mai amintesc si ziaristii de Pavel...)

(scuze c-am postat la Cleo...De emotie!)

presa despre cleo mare azi ultimul numar revistei sint fel...da' tot bine ca-si mai amintesc

48.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Uite-acum postez corect...

Compact:

presa despre cleo uite-acum postez

28.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
[...]Când partidul lui Diaconescu va intra în Parlament, eu îmi voi da demisia şi voi pleca spre partidul fotomodelelor, a cărui doctrină este mai interesantă. Ca să nu mai vorbim de faptul că petrecerile de după congresele partidului manechinelor nu pot fi comparate cu cele de după congresele partidului OTV, unde iar va trebui să beau bere cu Petrică şi să vorbim despre Cleopatra Stratan. Până la legalizarea partidului şi propunerea lui Luis Lazarus în funcţia de premier, vă urez să aveţi ploi la conservă şi fire de măturică murate.

„Acest text este pamflet şi va fi luat în considerare ca atare“


GICĂ CONTRA: Partidul OTV
02 August 2007 | de Mircea N. Stoian
(stiti, domnul jurnalist care a fost invitat la ultima dezbatere de la OTV despre "Fenomenul Cleo" si care- no ofense, poate ca e un jurnalist foarte bun, dar vorbea in totala necunostinta de cauza, fara macar sa fi ascultat "Numar pin' la unu"...)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
CLEOPATRA STRATAN E UN COPIL BOGAT     
    Poza
    (cea pentru care am primit reclamatii, asa ca n-o mai copiez...)
   
     

Intru-un an de zile a devenit un adevarat fenomen, cu un succes de proportii, ajungand sa fie unul dintre cei mai bine platiti copii din lume! Cat de mult a ajuns Cleo sa castige pe un spectacol si pana unde a ajuns “Ghita” sa fie cunoscut afla numai in BRAVO la pagina 16!!


Bravo


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
De fapt, blogg- Tips to Read:

The Best and the Youngest Singer is Only 3
Posted by Cristian under Great Ideas , Celebrities , Music


Cleopatra Stratan

Talent is not the only thing that makes her as a ‘wonder child’. Cleopatra Stratan is THE precocious child that drew the attention of Guinness Book, she is the child who, at the age of 3, is the star of a clip and at the same time she is the only singer who got three important awards from the world famous TV channel MTV at the age of 3.

Young Cleopatra is the daughter of a Romanian singer, Pavel Stratan, who said that he had originally wrote the songs now sang by his child for himself. It seems that Cleopatra follows her father in his career and she is even one step ahead of her parent. In December 2006 she has already sold 150,000 units of her first album “At the Age of 3” (released on the 1st of August 2006) which includes hits such as “Mama” (Mother) and “Ghita”.

Cleopatra Stratan

On the 10th of May 2007 Cleopatra won three prizes at Romanian Music Awards organized by MTV Romania in Sibiu. “Ghita” - which is the song best known and favourite with the Romanian public - won three awards of which the most important are Best Song and Best New Artist. She is actually the first artist ever to perform live on a stage in front of a large audience at the age of 3. The representatives of Guinness Book expressed their intention to include her in the next edition of the famous publication under the label “the youngest singer ever to perform live in front of an audience for two hours and the youngest singer who recorded an album”.

Last summer Cleopatra was offered 10,000 euros for a live performance in Bacau, the largest sum of money paid for a live show in Romania yet. On the Christmas Day 2006 a new record was smashed – Cleopatra was paid 10,000 euros for one single song sung in front of a large audience in Piatra Neamt, Romania. The entire sum was then donated to the poor in a TV show.

Moreover on the 18th of April 2007, Cleopatra officially made her debut in Japan, with the English version of her well known maxi-single and album “Ghiţă”. The CD contains the songs written by her father and one variant in English of her success.

Some might think the youngest successful Romanian singer will get lost in the tough world of the showbiz but I am sure that we will definitely hear about Cleopatra Stratan in the years to come. I even dare to call her a small Mozart, a little genius, who will have something to say in this domain in the years to come.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Angola press:

Roménia: Cantora de 4 anos vence pręmios da MTV

Bucareste, 13/05 - A cantora Cleópatra Stratán, de 4 anos, bateu todos os recordes de popularidade e ganhou na noite de sexta-feira, em Sibiu, tręs pręmios MTV Romęnia 2007: melhor cançăo, melhor álbum e melhor artista revelaçăo. [...]

Cititi tot articolul (cine poate...) aici:


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra and Stefan Banica Jr. – big winners of the MTV Awards
published in issue 3930 page 12 at 2007-05-14
Stefan Banica Jr. on Sunday was named the best soloist and the artist with the best live performance in Sibiu, and young Cleopatra Stratan landed there MTV Romania 2007 Awards, including the Best Song Award for her ‘Ghita’.[...]

Nine o'Clock

presa despre cleo cleopatra and stefan banica jr. big winners the mtv issue 3930 page banica jr.

4KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra, un ingeras de Craciun, cu mii de euro la activ
Cleopatra Stratan este un adevarat fenomen muzical, dar si o “masina de facut bani”. Este cel mai bine platit artist din Romania.

Fan sau nu al ei, daca-i asculti melodiile sau o vezi, nu ai cum sa nu zambesti. Melodia “Ghita” are sansa sa faca inconjurul lumii, prin popularitatea de care se bucura acum. Pavel Stratan a hotarat ca fiica sa sa aiba concerte din ce in ce mai rar pentru a nu o extenua. Oricum este foarte solicitant pentru un copil de patru ani sa sustina un concert, dar mai multe. Iubitorii muzicii lui Cleo vor trebui sa se multumeasca doar cu “auditiile acasa”, daca cele live vor fi mai rare.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
"La virsta de 3 ani" locul I in Top Diverta DE NOUA LUNI!!!!

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Societatea Culturală Filarmonia Turda vrea să facă, în 2007, cultură, medicină, turism şi distracţie
Cristina Ferenţiu

Societatea Culturală „Filarmonia” Turda şi-a schiţat pentru prima jumătate a acestui an un program divers, de la cultură la manifestări în stradă cu muzică şi concursuri pentru cetăţeni. Primele acţiuni sunt programate pentru luna martie, când, probabil în data de 2 martie, se va lansa un calendar al membrilor „Filarmonia”, eveniment însoţit de un vernisaj de arte vizuale. [...]

Lunile de vară aduc cu ele şi distracţia. Proiectele „Filarmonia” iau în calcul, în iunie, sărbătorirea „Zilelor Inocenţei”, cu totul altfel decât au fost până acum. Pentru 1 şi 2 iunie se pregătesc două zile pline cu evenimente pentru copii de la 0 la 17 ani, concursuri pentru bebeluşi dar şi pentru adolescenţi. Se pare că locaţia aleasă pentru sărbătoarea copilului ar fi Câmpia Turzii, unde sunt toate şansele să poposească şi Cleo Stratan, printre alte surprize pentru tineri şi clovni de la Circul de Stat din Bucureşti, care vor interacţiona cu copiii şi vor face spectacol pentru ei. În luna august, distracţia se mută la Mihai Viteazu. Dana Deac, organizatorul evenimentelor „Filarmonia”, ne spune că s-au purtat discuţii de principiu cu primarul comunei, Ioan Zeng, care îşi doreşte în acest an, pentru „satul european” o manifestare de nivel naţional, care să scoată în evidenţă valorile comunei Mihai Viteazu şi să îi distreze pe locuitorii acesteia.


Viata Valcii


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Revista Diverta:

presa despre cleo revista diverta:

54.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ziarul Compact de azi:

presa despre cleo ziarul compact azi:

33.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Libertatea, august

presa despre cleo august

8.2KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Klipai: "Cleopatra Stratan"     El. paštas
Vartotojų vertinimai: / 1
Įrašė dykai.lt   
Muzika

Klipai: "Cleopatra Stratan"
Norėčiau Jums pristatyti stebuklingą mergaičiukę. Ji gimė 2002 spalio 6d. Jau būdama 3-jų metukų išleido savo pirmąjį audio klipą... Būdama ketverių išleido kelis video klipus. Spauskite "skaityti toliau..." ir žiūrim

presa despre cleo klipai:     el. jums pristatyti gimė 2002 spalio 6d. jau 3-jų

5.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Topul Diverta AL vAnzArilor Muzicale     


SecTiunea romana 1-18 septembrie

Loc Interpret Titlu

1. Cleopatra Stratan La varsta de 3 ani

2. DJ Project Doua anotimpuri

3. Compilatie Jaga, Jaga

4. DJ Project Povestea Mea

5. Margineanu Gore din Chitila

6. Tudor Gheorghe Calvarul unei inimi pribege

7. Margineanu Si ingerii beau vin

8. Compilatie Anotimpul slagarelor

9. Cutiuta Muzicala Cele mai frumoase cantecele

10. Cargo Cargo 22SecTiunea internaTionala 1-18 septembrie


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Hai ca asta-i tare!

Cititi integral aici:




Cleopatra Stratan, ascultata de chirurgii ieseni in timpul operatiilor
  Chiar daca medicina este o stiinta exacta, anumite superstitii sau parcurgerea unor ritualuri inaintea unor manevre ori interventii chirurgicale constituie o regula dupa care se ghideaza unii medici.
Chirurgii recurg cel mai adesea la astfel de practici, chiar si cand sunt cotati ca varfuri in specialitatea lor.

"De fiecare data cand intru in sala de operatie, spun o rugaciune si imi fac semnul crucii. In plus, am boneta mea preferata", ne-a spus prof. dr. Eugen Tircoveanu, seful Clinicii I Chirurgie din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon".

"Daca am o operatie de lunga durata, ascult muzica clasica, iar daca e o interventie contra cronometru - Pink Floyd. Daca am operatii de rutina, ascult stiri sau Pavel si Cleopatra Stratan. Muzica ma ajuta la rezolvarea cazurilor", a povestit dr. Grigore Tinica, directorul Institutului de Boli Cardiovasculare.

(continuare in Evenimentul)
luni, 27 august 2007




................

[...]Cine se scoală de dimineaţă....

Pentru alţi chirurgi, "cine se scoală de dimineaţă departe ajunge" este un mare adevăr. Neurochirurgul şi şeful de clinică Nicolae Ianovici spune că intervenţiile cele mai reuşite sînt cele făcute dimineaţa foarte devreme: "Cele mai grele cazuri le operez la ora 5 sau 6. Deşi am 40 de ani de experienţă şi a ajuns să nu mai impresioneze dificultatea unui caz, îmi place să continuu tradiţia din tinereţe". În schimb, pentru dr. Grigore Tinică, directorul Institutului de Boli Cardiovasculare, cel mai bun sprijin în sala de operaţie este muzica: "Dacă am o operaţie de lungă durată, ascult muzică clasică, iar dacă e o intervenţie contra cronometru - Pink Floyd. Dacă am operaţii de rutină, ascult ştiri sau Pavel şi Cleopatra Stratan. Muzica mă ajută la rezolvarea cazurilor".

Chirurgii recunosc că unele superstiţii sau obiceiuri se "lipesc" încă din primii ani de practică şi se păstrează cu trecerea anilor. Ba chiar, unele trec de la mentori la generaţia tînără. Şi în fond, ce contează pentru pacient dacă medicul ascultă muzică sau poartă boneta sa norocoasă, atît timp cît operaţia reuşeşte? (Cristina Mihăilă

(Superstiţiile din spatele bisturiului)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201



Fluturas
8 mar 2007, 14:51
Ce mi-ar placea sa ascult la nunta noastra :

- 3 sud est - de ziua ta
- 3 sud est - iubire
- activ - lucruri simple
- Dj Adrian Eftimie - No side effect
- DJ Project - Esti tot ce am
- DJ Project - Povestea mea
- Elena - Vocea ta
- Hara feat.Tamango - Muro Shavo (super melodie)
- Sistem - Atingerea ta
- Sistem - Soare
- Sistem - Vise
- Uni'k - O mie de ploi
- Voltaj -Stiu
- Mandinga- Soarele meu
- Voltaj- Un pas in fata
- Fly Project- Raisa
- Radu - Whapa'pa
- Cleopatra- GHITA (hehehe)

ma mai gandesc..


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
forum mama.md:

Цитата(Lucia @ 19.7.2007, 22:52) *

Oh, da si a mea e fanata lui Cleo. Priveste si danseaza, in special la "Ghita" cu o satisfactie deosebita.
Da, din pacate si la noi e problema cu desenele animate in romana si chiar cu cartuliile pu copii sad.gif Noi am reusit sa cumparam mai multe cartulii de la Iasi si chiar cateva am gasit si la noi la piata!


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan
Last.fm での Scrobble 回数 14,076 回
English description A sweet little girl who makes you smile every time you listen to her songs. Only 3 years old, the Romanian singer succeeded to have a number one hit with the clip "Ghita" and her cute voice became favorite in Romania and far beyond.
In the clip "Ghita" apparently she sings about a boyfriend named Ghita (a rather funny name, derived from the Romanian equivalent of "George". Actually, as also explained in some interviews, Ghita means the happiness, destiny, life etc that a little child like her is seeking for.

The song Ghita has also been released on her album "La varsta de 3 ani" ("At the age of 3" along with other beautiful 11 songs. This album, as well as a concert she held, put her in the Guinness Book as the youngest artist ever to have a full length album and concert.

O fetita foarte draguta si foarte talentata care te face sa zambesti de fiecare data cand o asculti. Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, a cucerit o tara intreaga la varsta de doar 3 ani cu melodia "Ghita" in care aparent povesteste despre prietenul ei. De fapt Ghita este o alegorie, putand reprezenta fericirea, destinul, viata pe care un copil incepe sa le cunoasca si sa le inteleaga: "Cleopatra este un copil mic intr-o lume mare, cautandu-si fericirea!" dupa cum declara chiar Pavel Stratan. (もっと読む)



_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Meridianul romanesc:

Meridianul Romanesc
Ce ne face să nu fim la fel si la noi acasă?! Unde toate ne ies anapoda : una ...... Pavel Stratan a urcat-o pe Cleo pe scenă de ceva timp, si din mirarea ... - 100k


(dar cind intru pe site nu gasesc nimic despre Cleo si Pavel!!!!! Poate reusiti voi!)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
La OTV s-a rediscutat “cazul Cleopatra Stratan” cu Petrica Gheorghe si Mircea N. Stoian (oamenii care se pricep la absolut orice). Cei doi, asistati cu discretie si oarecare jena de O. Ursulescu si Oana Georgescu, au „dezbatut” cateva ore bune. Ca muzica pentru copii nu e buna, n-are sens, ca unele texte nu se potrivesc cu varsta micilor solisti (aici aveau partial dreptate!), ca parintii o exploateaza, ca n-au existat cantaciosi mici valorosi (nu auzisera de Jackson 5, Osmonds, The Shorts, Hansons, Jordy sau Leif Garrett), ca cele doua videoclipuri ale micutei Cleopatra nu-s in regula, ca valiza e rosie si prea mare, prea grea si multe altele. A venit si unchiul Nelu Stratan sa cucereasca piata cu acel cantec preluat, parca, de la Rika Zarai (era vorba despre Joe Dassin si „Siffler sur la colline”) si multe altele. Surpriza placuta a noptii a sosit de la telespectatorii lui D. Diaconescu. Zeci de mesaje i-au trimis acasa pe cei doi prin diverse formule de... politete. Ceea ce inseamna ca si aberatia are limite!


Q Magazin

presa despre cleo otv s-a rediscutat “cazul cleopatra stratan” petrica gheorghe mircea stoian

15.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
La Duminica in famile- Anamaria Ferentz a zis:

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
...se vede cum cititi pe-aici...

Cine stie ce a zis Anamaria?


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan
locul 2


Cleopatra, la 4 ani, are trei discuri de diamant - titlu aparut in presa despre Cleopatra Stratan, in saptamana 30 iulie - 5 august 2007.



Arhiva :
Cleopatra Stratan - Cleopatra Stratan | Cleopatra Stratan - Pro tv o vrea intr-un film serial | Cleopatra Stratan - "Numar pana la unu", un nou videoclip | Cleopatra Stratan - Regina la Premiile MTV Romania | Cleopatra Stratan - Si-a detronat tatal | Cleopatra Stratan - Vedeta in Japonia | Cleopatra Stratan - Darul micii regine | Cleopatra Stratan - A venit Ghita! | Cleopatra Stratan - Se retrage din muzica | Cleopatra Stratan - Micuta de diamant | Cleopatra Stratan - Spectacol la Sala Palatului | Cleopatra Stratan - Italienii vorbesc despre ea |





presa despre cleo cleopatra ani, are trei discuri diamant titlu aparut presa despre cleopatra

6.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Videoclipul, viză pentru celebritate
de Evelyn Badea, Ioana Mirica


[...]Realizarea unui videoclip după un scenariu cât mai ingenios a devenit o condiţie sine-qua-non pentru reuşita în showbiz. Aproape toţi cei care au de-a face cu acest domeniu au înţeles că, înainte de orice, trebuie să intri în conştiinţa publicului şi să te faci remarcat printr-un videoclip. Unul cât mai original şi difuzat cât mai des la toate posturile.

Înainte de a urca pe scenă în concertul tatălui ei, Cleopatra Stratan devenise un mic star adorat de toată lumea, graţie celebrului videoclip în care, cu ochelari de soare imenşi, căra foarte convinsă o valiză mai mare decât ea însăşi.[...]


Adevarul,26.09.2007


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Monitorul de Vrancea

Cîntăreţul Mihai Trăistariu a „pus ochii“ pe două dintre cele patru concurente, care au reprezentat Vrancea la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Micul artist“, aflat la cea de-a IV-a ediţie. Membru al juriului, Trăistariu a apreciat vocile celor două micuţe artiste talentate. „Am mai fost în juriu la mai multe festiva-luri pentru copii şi îmi face plăcere să îi ascult pe cei mici. Sînt mulţi copii talentaţi, iar eu vreau să văd copii şi mai talentaţi decît Cleopatra Stratan.[...]


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Mihai, nu exista!!!!!

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
03 OCTOMBRIE 2007

Gandul
[...]
Vorba Cleopatrei Stratan: „Nu contează care-i faza, dacă nu renunţi / Important e să ţii minte, ce trebuie să uiţi.“(M.C.)


(e vorba de unele cintarete de pe la noi, cu texte stupide, fara talent s.a.m.d.)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
2006-08-25
Cleopatra Stratan il cauta pe Ghita la radio
Iulia Roman

Ieri dimineata, in studioul Cronicii cu Huidu si Gainusa de la KissFM, era vanzoleala mare. Operatiunea “Cautati-l pe Ghita” era in plina desfasurare. Cleopatra, copilul-minune (fara absolut nici o aluzie la Adi deVito) al familiei Stratan, a fost invitata de onoare a Carcotasilor. Ea nu a venit singura, ci insotita de parinti. Acestia ne-au spus ca o sprijina pe fetita in varsta de 3 ani in cautarile numitului Ghita care nu vrea si pace sa vina la portita. Ghita nu a fost foarte exact localizat. In schimb, Cleopatra a fermecat pe absolut toata lumea prezenta dimineata la KissFM. A dat autografe, s-a tras in poze cu absolut toata lumea. Ba, mai mult, a coordonat ea insasi sedintele foto, aliniindu-i pe toti dupa cum credea de cuviinta. Serban s-a topit tot dupa Cleopatra si, la despartire, avea un zambet ghidus in coltul gurii. Se pare ca planuieste din ce in ce mai mult ca familia Huidu sa se mareasca. Misu, mai practic si deja detinator de fetita, a ascultat cu sfintenie sfaturile lui Pavel Stratan privind indepartarea eventualilor “Ghitzi” ce ar putea aparea in viata Evei. Dezbracatu’ este cel mai vesel. A primit un autograf de la Cleopatra si, plin de entuziasm, se grabea sa-l inrameze. In stilul sau caracteristic si-a programat deja intalnire cu Cleo, dar peste vreo 15 ani. Ceva mai temator, e drept, intrucat detaliile intalnirii s-au stabilit sub privirile lui Pavel Stratan care avea o spranceana ridicata amenintator.

presa despre cleo stratan cauta ghita radioiulia romanieri dimineata, studioul cronicii huidu

13.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Micuta cantareata Cleopatra Stratan ar putea debuta in lumea filmului la varsta de 5 ani, dupa ce la 3 ani si-a lansat primul album muzical. ... - 27k

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
f.interesant!!!!!!!!!!!!!!!!!


Scambi musico-culturali Italia Moldova

Feb 19, 2007, 15:54    Oggetto: Scambi musico-culturali Italia Moldova 
Nei primi di marzo, attraverso l'associazione Seborga nel Mondo, il direttore artistico Pepi Morgia (delegato per il Senato al WSIS, ONU), si recherŕ presso l'Ambasciata moldava a Roma per discutere sulle modalitŕ per offrire all'Italia alcune manifestazione culturali moldave nelle grandi cittŕ (Roma - Milano - Torino ecc.)

La sua proposta era stata addirittura di fare intervenire Cleopatra Stratan al festival di Sanremo, ma essendo i tempi ristretti, non si é potuto realizzarlo...ha trovato molto bella comunque l'ultima realizzazione musicale.
Seborga


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
ziarul Azi

presa despre cleo ziarul azi

4.1KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Gradinita Junior si Scoala Genesis sunt unicele institutii de invatamant care se bucura de beneficiile unui loc de joaca propriu situat in Parcul Herastrau – intrarea dinspre Piata Presei Libere: CETATEA GENESIS.

Inaugurarea singurului spatiu de joaca propriu din mijlocul naturii s-a petrecut cu mare fast in data de 1 Iunie 2006, evenimentul avand si un scop nobil: ajutorarea copiilor defavorizati. Gradinita Junior si Scoala Genesis au delectat audienta cu un program pe cinste si au fost onorate de prezenta unor personalitati precum Pavel Stratan, Cleopatra Stratan, Lucian Mandruta.



_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan pregăteşte un nou album
autor: Carolina CHIRILESCU
După ce familia Stratan s-a stabilit la Chişinău, micuţa Cleopatra a stat tot mai departe de scenă şi muzică, însă nu pentru mult timp, deoarece interpreta revine cu un nou album pe care îl pregăteşte tatăl său, Pavel Stratan. În acest timp Cleopatra a mai crescut cu câţiva centimetri, în plus şi-a făcut mulţi prieteni la grădiniţa la care merge. Pe lângă faptul că interpretul este preocupat de obţinerea licenţei în Jurnalism, Pavel găseşte timp şi pentru finisarea noului album al fiicei sale. Acesta va apărea în luna martie a anului 2008 şi se va numi „La vârsta de 4 ani”. Producătorul albumului nu a dorit să dea prea multe amănunte presei, totuşi am aflat că noul album se va deosebi de cel precedent şi va conţine şi un videoclip, care, după părerea lui Pavel Stratan, va avea mai mult succes decât celelalte clipuri.


Recomandă acest articol

Jurnal de Chisnau de azi


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
aceeasi stire si pe music.md:

venimente: Cleopatra Stratan pregăteşte un nou album      30.10.2007
Mai mult despre:
Stratan Cleopatra
După ce familia Stratan s-a stabilit la Chişinău, micuţa Cleopatra a stat tot mai departe de scenă şi muzică, însă nu pentru mult timp, deoarece interpreta revine cu un nou album pe care îl pregăteşte tatăl său, Pavel Stratan.

În acest timp Cleopatra a mai crescut cu câţiva centimetri, în plus şi-a făcut mulţi prieteni la grădiniţa la care merge. Pe lângă faptul că interpretul este preocupat de obţinerea licenţei în Jurnalism, Pavel găseşte timp şi pentru finisarea noului album al fiicei sale. Acesta va apărea în luna martie a anului 2008 şi se va numi „La vârsta de 4 ani”.

Producătorul albumului nu a dorit să dea prea multe amănunte presei, totuşi am aflat că noul album se va deosebi de cel precedent şi va conţine şi un videoclip, care, după părerea lui Pavel Stratan, va avea mai mult succes decât celelalte clipuri.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
DE-ABIA ASTEPT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!          

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
La varsta de 4 ani, Cleopatra Stratan pregateste un nou album

La varsta de 4 ani, Cleopatra Stratan pregateste un nou album, conform ProTv. Dupa lansarea videoclipului `Numar pan` la unu`, Cleo s-a retras temporar din din show-bizz... la o gradinita din Chisinau.

Acum, micuta lucreaza impreuna cu tatal ei la un nou material care va purta numele... `La varsta de 4 ani` si va iesi pe piata in luna martie 2008.

Pavel Stratan nu a vrut sa dezvaluie mai multe detalii referitoare la noul proiect al Cleopatrei. Artistul a declarat ca este ocupat cu pregatirea licentei pentru a obtine diploma de jurnalist.

`La varsta de 4 ani` va fi al doilea album din cariera Cleopatrei Stratan. Micuta artista a debutat pe piata muzicala in august 2006 cu LP-ul `La varsta de 3 ani`, pentru care a fost recompensata cu Discul de Diamant (vanzari de peste 130.000 de exemplare).

Bestmusic

presa despre cleo varsta ani, cleopatra stratan pregateste nou albumla varsta ani, cleopatra stratan

16.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201

La varsta de 4 ani, Cleopatra Stratan pregateste un nou album, conform ProTv. Dupa lansarea videoclipului 'Numar pan' la unu', Cleo s-a retras temporar din din show-bizz... la o gradinita din Chisinau.

Acum, micuta lucreaza impreuna cu tatal ei la un nou material care va purta numele... 'La varsta de 4 ani' si va iesi pe piata in luna martie 2008.

Pavel Stratan nu a vrut sa dezvaluie mai multe detalii referitoare la noul proiect al Cleopatrei. Artistul a declarat ca este ocupat cu pregatirea licentei pentru a obtine diploma de jurnalist.

'La varsta de 4 ani' va fi al doilea album din cariera Cleopatrei Stratan. Micuta artista a debutat pe piata muzicala in august 2006 cu LP-ul 'La varsta de 3 ani', pentru care a fost recompensata cu Discul de Diamant (vanzari de peste 130.000 de exemplare).


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Miercuri, 31 Octombrie 2007
Cleopatra Stratan revine în show-biz

Elena TOADER ( )

La vîrsta de numai patru ani, Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, va reveni în atenţia fanilor săi cu un nou album. După lansarea videoclipului „Număr pîn’ la unu”, Cleo, aşa cum o alintă fanii, s-a retras temporar din show-biz la… o grădiniţă din Chişinău. În prezent, micuţa lucrează împreună cu tatăl ei la un nou material, care va purta numele „La vîrsta de patru ani” şi va fi lansat în luna martie a anului 2008. Acesta va fi al doilea album din cariera Cleopatrei Stratan.

Micuţa artistă a debutat pe piaţa muzicală în august 2006, cu LP-ul intitulat „La vîrsta de trei ani”, pentru care a fost recompensată cu Discul de Diamant, avînd vînzări de peste 130.000 de exemplare.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
DANA, IA-MI SI MIE TELEGRAFUL DE AZI, PLS!!!!!!!        

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Kiss FM Chisinau
[31.10.2007] Cleopatra Stratan pregateste un album nou

Dupa lansarea videoclipului “Numar pan` la unu”, Cleo s-a retras temporar din show-biz... la o gradinita din Chisinau. Acum, micuta lucreaza impreuna cu tatal ei la un nou material discografic - “La varsta de 4 ani”, care va fi lansat anul viitor. Pavel Stratan nu a vrut sa dezvaluie mai multe detalii despre noul proiect al Cleopatrei. Artistul spune ca este ocupat cu pregatirea licentei pentru a obtine diploma de jurnalist. “La varsta de 4 ani” va fi al doilea album din cariera micutei Cleo. Ea a debutat pe piata muzicala in august 2006 cu LP-ul “La varsta de 3 ani”, pentru care a fost recompensata cu Discul de Diamant in Romania.

Sursa: Bestmusic, foto: music.md


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ziarul de Iasi

Potrivit lui Marius Popa, administratorul mai multor site-uri care comercializeaza muzica online, ca muzicabuna.ro sau musicmall.ro, numarul de utilizatori unici care au descarcat albumul trupei Travka poate fi comparat doar cu vinzarile celei mai de succes piese de pe musicmall.ro, "Ghita", a Cleopatrei Stratan, care a fost descarcata, contra cost, de peste 6.000 de ori de cind a fost lansata, in 2006.

from Newsin


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
In J.Nat de azi: "fenomenul Cleopatra Stratan ia amploare..." Scrie despre o alta fetita talentata.Ci


2007 11 03| de Catalina Iancu







Fenomenul Stratan ia amploare. După Cleopatra, o altă minivedetă atacă piaţa muzicală. Se numeşte Ada Cercel şi are 7 ani. Joi seară, la Teatrul Naţional, Sala Amfiteatru, a avut loc lansarea primului său material discografic, intitulat “Dor de vacanţă”.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan pregateste un nou album        PDF         Imprimare         E-mail
Miercuri, 31 Octombrie 2007

Cleopatra StratanLa varsta de 4 ani, Cleopatra Stratan pregateste un nou album, conform ProTv. Dupa lansarea videoclipului `Numar pan` la unu`, Cleo s-a retras temporar din din show-bizz... la o gradinita din Chisinau.



Acum, micuta lucreaza impreuna cu tatal ei la un nou material care va purta numele... `La varsta de 4 ani` si va iesi pe piata in luna martie 2008.


Pavel Stratan nu a vrut sa dezvaluie mai multe detalii referitoare la noul proiect al Cleopatrei. Artistul a declarat ca este ocupat cu pregatirea licentei pentru a obtine diploma de jurnalist.


`La varsta de 4 ani` va fi al doilea album din cariera Cleopatrei Stratan. Micuta artista a debutat pe piata muzicala in august 2006 cu LP-ul `La varsta de 3 ani`, pentru care a fost recompensata cu Discul de Diamant (vanzari de peste 130.000 de exemplare).


radio infinit


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Divertisment.


Cleopatra Stratan - prima in topul moldovencelor!


Emisiunea VDTV (prezentata de Liviu Stanciu la Antena 3) a facut un top 10 al celor mai tari moldovence din România. Clasamentul a fost alcatuit in urma unor anchete de strada, in cursul carora vox populi si-a exprimat preferintele. Pe primul loc s-a clasat micuta Cleopatra Stratan (iata ca publicul nu judeca exclusiv dupa forma trupului!). Pe locul al doilea vine Mihaela Radulescu, invinsa la puncte de "iubita" lui Ghita! Bronzul i-a revenit Adelinei Elisei, iubita lui Chivu. "Zina surprizelor", Andreea Marin, ocupa un modest loc patru, urmata de Simona Gherghe (5), Monica Birladeanu (6), Ileana Lazariuc (7), Anna Lesko (8), Monica Columbeanu (un umilitor loc 9, dupa rivala Lesko!) si Cristina Spatar, pe ultimul loc. Un premiu de excelenta a revenit Gabrielei Vrinceanu Firea pentru seninatatea cu care s-a prezentat, in direct, Gabriela Vrinceanu... Stirea!

presa despre cleo cleopatra stratan prima topul vdtv liviu stanciu antena facut top celor mai tari

13.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Helciug pregateste un concurent pentru Cleopatra Stratan


Dan Helciug vrea sa faca din micutul sau, Luca, un mare actor. El spune ca are un copil frumos pe care vrea sa-l arate tuturor, si de ce sa nu cistige si un ban cinstit din asta. Lucreaza la un album cu poze ale micutului, pe care il va trimite la mai multe agentii de casting. Dan este convins ca fiul lui va fi mai ceva decit micuta Cleo Stratan. "Nu vorbeste inca dar gingureste in ritmul muzicii" , ne-a spus Helciug despre fiul sau. Incearca sa nu-l rasfete prea tare, insa nu prea ii iese. Solistul ii amenajeaza micutului o camera de castelan. Un video proiector ii va arata lui Danut Junior mirifica lume a basmelor. Peretii vor fi decorati cu personaje din animatiile Disney. Culoarea aleasa este un albastru linistitor, in ton cu atmosfera si muzica din "palatul" copilului. Juniorul va beneficia si de o masina automata cu care sa se plimbe. "Nimic nu este prea scump pentru copilul meu", ne-a marturisit Dan.

Catalina Puiu

Ambele art din 7 plus


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Top 50 Moldoveni...azi:

Chirtoacă Dorin - 1753 voturi
Roşca Iurie - 1479 voturi
Braghiş Dumitru - 1107 voturi
Ghimpu Mihai - 1005 voturi
Botgros Nicolae - 910 voturi
Stratan Cleopatra şi Pavel - 899 voturi
Suruceanu Ion - 894 voturi
...

Da, Cleo e prima moldoveanca din...Moldova! (si din Romania, desigur!!!)

- vezi art. din 7 Plus


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

presa despre cleo

27.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Sa ma mai laud nitel cu colectia mea... In caz c-o observa careva...

Voi posta aici si fotografiile cu Cleo, si cele cu Pavel, pentru ca nu le mai pot identifica in urma scanarii...

presa despre cleo mai laud nitel colectia mea... caz c-o observa careva... voi posta aici cleo, cele

48.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Scuze pentru incercarile esuate de mai sus...Mi-a schimbat cineva setarile si nu ma mai descurc...!!!!!!!!!!!!!Daca-mi dadea Flaviu telefonul, il sunam si ma-ndruma!!!!...

Si tocmai poza aceea maaaare n-a iesit, pe care i-o datoram Danei! (plus inca 2-3 poze...)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

presa despre cleo

26.4KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

presa despre cleo

42KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

presa despre cleo

38.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

presa despre cleo

61.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

presa despre cleo

66.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

presa despre cleo

53.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

presa despre cleo

47.4KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan va lansa un nou album
Monden - miercuri 00:21, 7. noiembrie 2007.
inapoi text mai mare text mai mic listare trimite
Deja celebra fetiţă a interpretului de muzică Pavel Stratan, Cleopatra, se pregăteşte de lansarea unui nou album. Şi acesta va fi produs tot de tatăl său.
După cum transmite, Cleopatra a mai crescut cu câţiva centimetri, în plus şi-a făcut mulţi prieteni la grădiniţa la care merge. Pe lângă faptul că interpretul este preocupat de obţinerea licenţei în jurnalism, Pavel găseşte timp şi pentru finisarea noului album al fiicei sale.     

Acesta va apărea în luna martie a anului 2008 şi se va numi „La vârsta de 4 ani”. Piesa cea mai celebră a micuţei interprete este "Ghiţă". (video).

Claudiu Pădurean


presa.md


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
După succesul cu piesa Ghiţă
Cleopatra Stratan cântă "La vârsta de 4 ani"
29 vizualizări


După o pauză semnificativă, micuţa Cleopatra Stratan şi tatăl ei, Pavel, se întorc în lumina reflectoarelor. Anul viitor, Cleo va ieşi pe piaţă cu un nou album, "La vârsta de 4 ani", album despre care tatăl ei preferă să nu dea încă detalii, motivând că îşi susţine licenţa în jurnalism şi nu găseşte timp pentru interviuri.

După multe succese, Cleopatra s-a retras din show-bizz la o grădiniţă din Chişinău, iar acum se pare că este hotărâtă să cucerească din nou publicul român, de data aceasta cu o nouă piesă  - Număr până la unu.


Tribuna

presa despre cleo după succesul piesa stratan cântă "la vârsta pauză cleopatra

24.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra va lansa un nou album
15:58 31.10.2007
»
Cleopatra Stratan se pregateste sa lanseze cel de-al doilea album din cariera. Discul se va numi "La varsta de 4 ani" si va aparea pe piata anul viitor, in luna martie.

Piesele noului album au fost compuse tot de tatal ei, cantaretul basarabean, Pavel Stratan. Familia Stratan s-a stabilit deocamdata la Chisinau, dar urmeaza sa revina in Romania cu ocazia lansarii materialului discografic.

showbiz.ro


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Helciug pregateste un concurent pentru Cleopatra Stratan
Dan Helciug vrea sa faca din micutul sau, Luca, un mare actor. El spune ca are un copil frumos pe care vrea sa-l arate tuturor, si de ce sa nu cistige si un ban cinstit din asta. Lucreaza la un album cu poze ale micutului, pe care il va trimite la mai multe agentii de casting. Dan este convins ca fiul lui va fi mai ceva decit micuta Cleo Stratan.
"Nu vorbeste inca dar gingureste in ritmul muzicii" , ne-a spus Helciug despre fiul sau. Incearca sa nu-l rasfete prea tare, insa nu prea ii iese.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Emisiunea VDTV (prezentata de Liviu Stanciu la Antena 3) a facut un top 10 al celor mai tari moldovence din Romania. Clasamentul a fost alcatuit in urma unor anchete de strada, in cursul carora vox populi si-a exprimat preferintele. Pe primul loc s-a clasat micuta Cleopatra Stratan (iata ca publicul nu judeca exclusiv dupa forma trupului!). Pe locul al doilea vine Mihaela Radulescu, invinsa la puncte de "iubita" lui Ghita! Bronzul i-a revenit Adelinei Elisei, iubita lui Chivu. "Zina surprizelor [...]


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
A aparut noul nr Vip Magazin, unde sint enumerate primele 10 branduri moldovenesti, printre care, evident, si Cleo (Pavel nu!!!):

Cleopatra Stratan

Apărut din eterna grijă a moldoveanului de a fi cel mai bun şi de a avea cei mai deştepţi şi frumoşi copii, fenomenul Cleopatra Stratan a depăşit şi frontierele României, copiii din Italia fredonându-l cu succes pe „Ghiţă” în limba română. Pentru cei care întâmpină greutăţi la pronunţarea cuvintelor în limba originară, Pavel, tatăl grijuliu al micuţei, a lansat în toată lumea şi varianta engleză a piesei

presa despre cleo aparut noul vip magazin, unde sint enumerate primele branduri printre care,

15.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

7.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ce ascultă românii
09 NOIEMBRIE 2007



Muzică autohtonă

IRIS „Cei ce vor fi”, volumul 1

IRIS „Cei ce vor fi”, volumul 2

CLEOPATRA STRATAN “La vârsta de 3 ani”

CUTIUŢA MUZICALĂ “Cele mai frumoase”...

TUDOR GHEORGHE “Calvarul unei inimi pribege”

DJ PROJECT “Două anotimpuri”

COMPILAŢIE “Anotimpul şlagărelor”

COMPILAŢIE “Cutiuţa muzicală”

COMPILAŢIE “Jaga Jaga”

DJ PROJECT “Povestea mea”




GINDUL


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan - prima în topul moldovencelor!
autor: A.G.
Alte două basarabence au intrat în top

Micuţa interpretă s-a clasat prima în top 10 al celor mai tari moldovence din România, realizat de emisiunea „VDTV” de la Antena 3. Clasamentul a fost alcătuit în urma unor anchete de stradă, în cursul cărora vox populi şi-a exprimat preferinţele. Pe primul loc s-a clasat Cleopatra Stratan, urmată de Mihaela Rădulescu. Bronzul i-a revenit Adelinei Elisei, iubita lui Chivu. „Zâna surprizelor”, Andreea Marin, ocupă locul patru. Alte două basarabence care se regăsesc în top sunt Ileana Lazariuc (pe locul 7) şi Anna Lesko (8).
Presa din România scrie că „iubita” lui Ghiţă, aşa cum este poreclită Cleo, se pare că va avea un serios concurent. Este vorba despre micuţul Luca, fiul lui Dan Helciug, care intenţionează să devină actor. Dan este convins că fiul lui va fi mai ceva decât Cleo Stratan. „Nu vorbeşte încă, dar gângureşte în ritmul muzicii”, a spus Helciug despre fiul său.


jc de azi


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
June 20, 2007
Prezente romanesti pe youtube - topul celor mai vizionate

Pe primul loc, lider detasat cu 2.508.000 vizionari se afla videoclipul Cleopatrei Stratan, Ghita




_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
concert Cleopatra Stratan

-click pentru a a mari poza

sursa:

picasaweb.google.com
Radu Alecsa

presa despre cleo concert cleopatra pentru mari alecsa

40KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Poate cineva sa dea detalii (cind? unde?...)

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
De mici stim cu siguranta ce ne vom face "cand vom fi mari": o mare parte din baieti isi doresc sa ajunga piloti, iar o multime de fetite isi doresc sa ajunga doctorite. Anii trec si ne schimbam optiunile in functie de eroii care ne calauzesc din cand in cand imaginatia, fie vrem sa ajungem cantarete (Cleopatra Stratan a ajuns deja), fie musafiri, pentru ca e mai comod decat sa fii gazda, fie sa lucram la salubritate, pentru ca suna bine! [...]


Eva.rode Dana Burghel
Director executiv
Learning About


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
azi in Compact, Cleo pe locul 3 la sfirsit de an.

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
MARIUS, COPIAZA TU POZA ASTA, CA SINT LA SERVICI SI NU POT......
E SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1



_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
COPIAZ-O MARITA!

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
marius
Fan Adevarat

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 375


presa despre cleo

34.1KB


_______________________________________
Trebuie-n viata sa te grabesti incet
De vrei la timp sa intarzii

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Promovare. Cei doi artisti vor fi prezenti, dupa o lunga pauza, intr-o emisiune de televiziune





Alina Alexandru



A trecut un an si jumatate de cand Pavel Stratan si-a scos odrasla pe piata muzicala. Pustoaica a avut parte de un album, numit "La varsta de trei ani", si trei concerte. Apoi, in decembrie 2006, cantaretul moldovean a anuntat ca nu-si va mai lasa fetita sa urce pe scena pana la urmatorul album, care poate fi lansat "peste un an, peste doi sau niciodata".

Prima piesa care a beneficiat de videoclip a fost deja celebrul "Ghita", melodie la care Cleo a inregistrat si o versiune in limba engleza, realizata special pentru piata internationala. Melodiile ei au deja multi fani in intreaga lume, dar mai ales in Republica Moldova, Romania si Japonia, iar unele din ele au fost traduse si in spaniola. In iunie, Cleopatra
si-a promovat ce-a de-a doua piesa de pe album, "Numar pan? la unu", iar acum a venit momentul sa scoata pe piata un al treilea videoclip. El va fi lansat in editia speciala de Craciun a emisiunii "Happy Hour" prezentata de Catalin Maruta.

In plus, Cleopatra si tatal ei vor povesti despre obiceiurile de Craciun din familia Stratan. "Cei doi nu mai acorda de mult interviuri, dar pentru Pro TV s-a facut o exceptie", a declarat Raluca Deusan, PR Manager Cat Music Media Services, casa de discuri care se ocupa de cei doi artisti.


Alte articole
Cleopatra, la al doilea album din cariera - CANCAN, 31-10-2007
Pavel Stratan, student la 37 de ani - CANCAN, 11-10-2007
Stratan isi lanseaza fratele in Romania - CANCAN, 16-06-2007
BLITZ - CANCAN, 11-05-2007
BLITZ - CANCAN, 30-04


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cancan de ieri

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


(nu permite copierea pozelor,e copyright Cancan. Am vrut sa scanez din ziar- poza, de la MTV dealtfel, e super si e maaaaare!!!, dar nici asta nu mi-a reusit...)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
GARDEROBA. Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, nu se desparte de rochita alba cu buline rosii si de ochelarii care au consacrat-o ca imagine pe piata muzicala
Cancan


(hai c-am reusit...Click pt marire)

presa despre cleo garderoba. cleopatra, fiica lui pavel stratan, desparte rochita alba buline rosii

45.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cancan

presa despre cleo cancan

36.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Luni, 17 Decembrie 2007
Cleopatra Stratan, din nou în atenţie

Elena TOADER ( )
Cleopatra Stratan, din nou în atenţie

La vîrsta de numai patru ani, Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, va reveni în atenţia fanilor săi cu un nou videoclip, la piesa intitulată „New Year”, pe care l-a filmat zilele trecute. Filmările au durat o zi, iar regizorul clipului, Dragoş Buliga, spune că micuţa artistă s-a comportat ca un adevărat profesionist.

În noul clip, Cleopatra se întîlneşte cu Moş Crăciun şi îi cere acestuia mai multe lucruri pe care şi le doreşte, printre care şi pe… prietenul ei mai vechi, Ghiţă. Clipul piesei „New Year” va fi lansat în această săptămînă.

De asemenea, Cleo lucrează împreună cu tatăl ei la un nou material, care va purta numele „La vîrsta de patru ani” şi care va fi lansat în luna martie a anului 2008. Acesta va fi al doilea album din cariera Cleopatrei Stratan.

Micuţa artistă a debutat pe piaţa muzicală în august 2006, cu LP-ul intitulat „La vîrsta de trei ani”, pentru care a fost recompensată cu Discul de Diamant, avînd vînzări de peste 130.000 de exemplare.


Telegraf


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 8  

Mergi la