Pavel Stratan pentru inimile tuturor
Inregistreazate si lasa parerea ta.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pavel Stratan pentru inimile tuturor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PAVEL STRATAN PENTRU INIMILE TUTUROR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
Pavel Stratan pentru inimile tuturor / Cleopatra / presa despre cleo 6 Moderat de Fan(atic), pavel stratan
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 ... 8
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan, in Japonia
21 Martie 2007


Micuta artista va lansa albumul ''La varsta de trei ani'' in Japonia, dupa Paste.



Casa de discuri care o reprezinta pe interpreta se afla in negocieri pentru ca fiica lui Pavel Stratan sa obtina astfel de contracte si in Europa.

Discul care va fi promovat in Japonia are in plus fata de cel comercializat in Romania varianta in limba engleza a piesei ''Ghita''.

De asemenea, Cleopatra a filmat un nou videoclip pentru aceasta versiune, care are insa acelasi scenariu ca si varianta romaneasca, a declarat impresarul artistei, Veronica Chirnoaga.

Cleopatra Stratan nu va fi prezenta insa la lansarea albumului in Japonia.

''In acest moment, artista nu a primit nicio invitatie sa concerteze in Japonia'', a explicat impresarul.

''Cat Music se afla in negocieri si cu alte case de discuri din strainatate pentru ca albumul sa patrunda si pe piata europeana'', a spus Chirnoaga.

Albumul ''La varsta de 3 ani'' a fost lansat in Romania pe 20 august, intr-un concert in care Cleopatra a cantat doua ore live.

In decembrie, Cleopatra Stratan a primit triplu Disc de diamant pentru vanzari record de peste 150.000 de unitati.



Lifestyle


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Albumul Cleopatrei Stratan va fi lansat în Japonia
Miercuri 21 Martie 2007, 19:04

Cleopatra Stratan va lansa albumul "La vârsta de trei ani" în Japonia, după Paşte, iar casa de discuri care o reprezintă pe interpretă se află în negocieri pentru ca fiica lui Pavel Stratan să obţină astfel de contracte şi în Europa.

Discul care va fi promovat în Japonia are în plus faţă de cel comercializat în România varianta în limba engleză a piesei "Ghiţă". De asemenea, Cleopatra a filmat un nou videoclip pentru această versiune, care are însă acelaşi scenariu ca şi varianta românească. Micuţa vedetă nu va călători până în Japonia pentru a fi prezentă la lansarea albumului.
Sursa: NewsIn

presa despre cleo albumul cleopatrei stratan lansat în martie 2007, stratan lansa albumul "la

8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Kim Gil Sik de la Oţelul s-a îndrăgostit de „Ghiţă”
Este căsătorit, îl idolatrizează pe Buda şi fredonează melodia „Ghiţă” cântată de Cleopatra Stratan - acesta este, în linii mari, mijlocaşul sud-coreean Kim Gil Sik, de la Oţelul Galaţi.

Kim îşi cunoaşte bine toţi colegii, dar le pronunţă numele cum poate. Jula este „Ciula”, pe Gado îl strigă „Cado”, numele lui Brujan e greu de pronunţat şi preferă să-i zică Burzan, iar din Tănase „mănâncă” prima vocală, a aflat cotidianul Viaţă Liberă.

Pentru fotbalistul cu ochi oblici din lotul Oţelului nu există biserică, dar rugăciunea este înlocuită cu minute bune de meditaţie SGI (Soka Gakkai International - o mişcare budistă care promovează pacea, cultura şi educaţia). Când nu meditează şi nu citeşte o carte bună, Kim Gil Sik ascultă muzică „de multe feluri”, după cum el însuşi afirmă. Zice că a fost atras şi de „sound”-urile autohtone, melodia „Ghiţă” a Cleopatrei Stratan fiind preferata sa. Până la urmă, e de bine că-i place acest hit, pentru că textul face trimitere la portiţa pe care nu numai Ghiţă, ci şi Kim trebuie s-o viziteze. Fireşte, portiţa adversarului de pe terenul de fotbal.
Antena 3 - 09 Februarie 2007.

presa despre cleo kim gil sik s-a îl buda şi melodia cleopatra stratan acesta este, în linii

8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan merge în Japonia

Deşi nu poate fi vorba de o retragere, Pavel Stratan a dispărut pentru o perioadă din peisaj, dispariţie interpretată şi comentată în contradictoriu de o parte din presă. Pe Pavel l-am regăsit la Chişinău, acasă împreună cu familia, în unul din acele rare momente când o vedetă are nevoie de intimitate pentru a se acorda în totalitate celor care îl iubesc şi celor care îi sunt dragi.

În micuţa cafenea, aflată vizavi de casa lui, acolo unde ne întâlnim cu Pavel şi soţia, avem parte de linişte doar până în momentul în care este recunoscut. Oricum, tot era timpul să plecăm, deoarece familia Stratan trebuia să meargă la grădiniţă după Cleopatra.

Succesul fulminant care l-a propulsat pe Pavel pe prima linie a show-biz-ului românesc, lansarea Cleopatrei în muzică şi interesul pentru fenomenul Stratan l-au îndepărartat întrucâtva de facultate. Fiind, însă, student în anul III la Facultatea de regie şi actorie a Academiei de Muzică, Teatru, Film şi Arte Plastice, Pavel nu uită de obligaţiile faţă de carte. Acum se pregăteşte intens pentru sesiunea de vară şi spune că la facultate este un student obişnuit, iată de ce, asemeni altor colegi ai săi, trebuie să depună ceva efort pentru a promova examenele.

Muzica rămâne în continuare o prioritate în viaţa lui Pavel, atâta doar că el ştie să-şi ordoneze priorităţile, deoarece nu suportă talmeş-balmeşul de nici o culoare. Aflăm de la bard că după Paşti Cleopatra se va lansa în Japonia, cu piesa „Ghiţă” înregistrată în limba engleză şi, deasemenea, tot în ţara soarelui răsare va fi lansat, evident, şi videoclipul piesei, despre care aflăm că „aproape nu a suferit modificări”.

Piesa „Ghiţă” a fost tradusă în engleză de fratele Rodicăi, soţia lui Pavel şi micuţa Cleopatra s-a isprăvit de minune cu pronunţia. Dealtfel, avea un an şi opt luni când am cunsocut-o pentru prima dată, nu ştia încă să-şi pronunţe numele şi spunea că o cheamă Paty, dar ştia deja să numere până la zece în limba engleză şi mi-a demonstrat cu plăcere acest lucru.

După lansarea în Japonia, va urma un turneu al Cleopatrei în Europa, unde deja au fost semnate contracte cu case importante de discuri pentru promovare şi distribuţie a piesei „Ghiţă”. În perioada în care familia Stratan se află la Chişinău, Cleopatra frecventează o grădiniţă din preajma casei, unde a reuşit să se împrietenească deja cu colegii.

În prima zi când s-a prezentat la grădiniţă, s-au adunat toţi în jurul ei şi, profitând de ocazie, au solicitat un recital. Evident, Cleopatra nu i-a refuzat, după care s-a integrat de minune în micul colectiv şi îşi urmează nestingherit copilăria, cu jucăriile, poveştile şi micile ei bucurii. „Lansarea celui de-al teilea album al meu a coincis cu lansarea Cleopatrei, care m-a eclipsat complet, dar nu mă întristează, ci din contra, mă bucură enorm acest lucru.

Sunt un părinte fericit şi tot ce se întâmplă în viaţa noastră ne dă prilej de fericire şi mândrie, pentru că suntem o familie şi dacă nu le-am face pe toate împreună, nu am fi nici atât de uniţi şi nici siguri de reuşită. Lansarea pe plan internaţional a Cleopatrei va avea loc în aprilie-mai şi nu cred că e corect să lansez şi eu ceva pe piaţă în această perioadă. Îmi rezervez toamna şi lucrez în paralel şi la celelalte proiecte pe care le-am anunţat anterior”, spune Pavel.

Reamintim doar că puţine au fost trupele şi interpreţii care au putut să se laude că au cucerit piaţa japoneză. La puţin timp înainte de destrămare, formaţia O-Zone a avut un succes fulminant în Japonia.

forum.chisinau.moy


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Albumul Cleopatrei Stratan se lanseaza in Japonia

`La varsta de trei ani`, albumul Cleopatrei Stratan, va ajunge pe piata muzicala din Japonia, in timp ce micuta vedeta isi vede in continuare de gradinita.

Spre deosebire de discul care se vinde in magazinele din Romania, editia pentru japonezi va cuprinde in plus o varianta in limba engleza a melodiei `Ghita`. Videoclipul filmat de Cleopatra Stratan pentru aceasta versiune a piesei are acelasi scenariu cu cel difuzat la noi, conform realitatea.net.

Albumul `La varsta de trei ani` va fi distribuit pe piata din Japonia imediat dupa Paste, dar Cleopatra Stratan nu va fi prezenta la lansare. Casa de discuri care o reprezinta pe micuta poarta negocieri pentru ca discul fiicei lui Pavel Stratan sa fie vandut si in diverse tari din Europa.

Bestmusic


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan il cauta pe Ghita la radio
Iulia Roman

Ieri dimineata, in studioul Cronicii cu Huidu si Gainusa de la KissFM, era vanzoleala mare. Operatiunea “Cautati-l pe Ghita” era in plina desfasurare. Cleopatra, copilul-minune (fara absolut nici o aluzie la Adi deVito) al familiei Stratan, a fost invitata de onoare a Carcotasilor. Ea nu a venit singura, ci insotita de parinti. Acestia ne-au spus ca o sprijina pe fetita in varsta de 3 ani in cautarile numitului Ghita care nu vrea si pace sa vina la portita. Ghita nu a fost foarte exact localizat. In schimb, Cleopatra a fermecat pe absolut toata lumea prezenta dimineata la KissFM. A dat autografe, s-a tras in poze cu absolut toata lumea. Ba, mai mult, a coordonat ea insasi sedintele foto, aliniindu-i pe toti dupa cum credea de cuviinta. Serban s-a topit tot dupa Cleopatra si, la despartire, avea un zambet ghidus in coltul gurii. Se pare ca planuieste din ce in ce mai mult ca familia Huidu sa se mareasca. Misu, mai practic si deja detinator de fetita, a ascultat cu sfintenie sfaturile lui Pavel Stratan privind indepartarea eventualilor “Ghitzi” ce ar putea aparea in viata Evei. Dezbracatu’ este cel mai vesel. A primit un autograf de la Cleopatra si, plin de entuziasm, se grabea sa-l inrameze. In stilul sau caracteristic si-a programat deja intalnire cu Cleo, dar peste vreo 15 ani. Ceva mai temator, e drept, intrucat detaliile intalnirii s-au stabilit sub privirile lui Pavel Stratan care avea o spranceana ridicata amenintator.

presa despre cleo cleopatra stratan cauta ghita radioiulia romanieri dimineata, studioul cronicii

13.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
23 Martie 2007
Monden
Ştiri pe scurt

După o pauză de câteva luni, fiica moldoveanului Pavel Stratan, Cleopatra, se pregăteşte pentru un nou turneu. Cântăreaţa de numai patru ani îşi va lansa hitul "Ghiţă", în limba engleză, în Japonia, imediat după Paşte.
Cu toate că mulţi artişti români şi-au dorit să fie urmaşii celebrei trupe O-Zone, se pare că această onoare a fost rezervată fetiţei cântăreţului basarabean Pavel Stratan, Cleopatra. Micuţa se pregăteşte să atace piaţa muzicală din Japonia cu hitul "Ghiţă", în varianta cântată în limba engleză. Versurile piesei au fost traduse şi adaptate de unchiul Cleopatrei, iar videoclipului i s-au adus doar câteva modificări. În timp record, micuţa a reuşit să înveţe foarte bine textul în limba engleză, la momentul înregistrării pronunţia ei fiind practic ireproşabilă. Turneul de lansare al piesei şi clipului în "Ţara Soarelui-Răsare" va începe imediat după Sărbătorile Pascale.

Jurnal de Chisinau


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Tot din Jurnal de Chisinau:

Vedete Google-ite
autor: Natalia MUNTEANU

Astăzi, cu ajutorul internetului, poţi găsi absolut orice (sau pe oricine), chiar şi vedetele noastre Made in Moldova.
Am hotărât să facem o mică „Google Competiţie” pentru a vedea cine e cel mai dorit sau căutat dintre interpreţii noştri mai cunoscuţi.
[...]

Interprete:

1. Cleopatra Stratan - 264,000
2. Natalia Barbu –   115,000
3. Nelly Ciobanu – 21,600
4. Maria Bieşu –     16,500


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Albumul Cleopatrei Stratan va fi lansat în Japonia

22 martie 2007
Albumul Cleopatrei Stratan va fi lansat în Japonia Cleopatra Stratan va lansa albumul "La varsta de trei ani" în Japonia, după Paşte, iar casa de discuri care o reprezintă pe interpretă se află în negocieri pentru ca fiica lui Pavel Stratan să obţină astfel de contracte şi în Europa. Discul care va fi promovat în Japonia are în plus faţă de cel comercializat în Romania varianta în limba engleză a piesei "Ghiţă".

De asemenea, Cleopatra a filmat un nou videoclip pentru această versiune, care are însă acelaşi scenariu ca şi varianta romanească. Micuţa vedetă nu va călători pană în Japonia pentru a fi prezentă la lansarea albumului.

Sursa: Realitatea TV


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleo le face cunoştinţă japonezilor cu „Ghiţă”

Imagine Succesul repurtat în ţara noastră a determinat-o pe Cleopatra Stratan - sau mai bine zis pe tatăl ei, Pavel - să compună celebra melodie cu care a devenit cunoscută şi în limba engleză. Promovarea în „Ţara Soarelui-Răsare” va avea loc pe la jumătatea lunii aprilie.

Imediat după ce le va face japonezilor cunoştinţă cu „Ghiţă” şi cu a lui portiţă, Cleo are pregătit un nou turneu, în mai multe oraşe importante ale „Bătrânului Continent”. Întrebarea este: se poate oare descurca fetiţa în vârstă de doar patru anişori cu limba engleză?! Ei bine, Cleo vorbeşte engleza exemplar, la o vârstă la care cei mai mulţi dintre copii au dificultăţi de pronunţare a cuvintelor în română. Astfel, în momentul înregistrării piesei, pronunţia ei a fost practic ireproşabilă, a aflat cotidianul Click.

Cât despre tatăl ei, acesta este cât se poate de fericit. Mai mult, pentru a nu fi pus cumva într-un con de umbră, basarabeanul a decis să amâne următorul său proiect muzical cu aproximativ jumătate de an, perioadă în care publicul să se poată bucura îndeajuns de albumul fetiţei sale. „Lansarea ei pe plan internaţional va avea loc în aprilie-mai şi nu cred că e corect ca eu să scot un album pe piaţă în acelaşi timp. Cel de-al treilea album al meu a coincis cu debutul Cleopatrei, care m-a eclipsat complet. Nu mă întristează acest lucru, dimpotrivă, mă bucură enorm succesul ei. Sunt un părinte fericit şi mândru”, a explicat Pavel Stratan.

Cine oare s-ar fi gândit că pe urmele celebrităţii şi a recunoaşterii internaţionale a celor de la O-Zone va călca un copil de numai patru anişori?!
Sursa: Antena3


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
DE VEGHE

Retrospectivă culturală 2006 (II)
Flux

[...]După burice de jazz, venim cu încă un motiv de mândrie naţională - Cleopatra Stratan – o puştoaică de nici patru ani împliniţi, demnă de Cartea Recordurilor Guinness, care, în joaca ei a venit să confirme încă odată vorba din bătrâni şi anume că: „gura copilului adevăr vorbeşte”. În timp ce maturii încearcă să găsească cuvinte mari pentru a defini stări, emoţii şi pentru a părea mai importanţi şi mai vedete, Cleopatra a demonstrat cu succes că nu contează cum îi spui cuvântului „fericire”, important e să simţi şi să trăieşti din plin această stare. Şi că fericirea ar putea să se numească, de ce nu, Ghiţă? Sau pe joacă ar putea s-o cheme Ghiţă. Sau la fel ar putea ca Ghiţă să definească ceea ce încercăm noi să numim lume, oameni, clişee, griji, preocupări, prieteni şi duşmani... Şi de toate să fie responsabil acel Ghiţă pe care îl aştepţi la portiţă, dar el nu are cum să vină, pentru că e plecat după graniţă... Şi chiar de acolo, de după graniţă, a bătut toate recordurile posibile şi imposibile, fiind răsplătit cu triplu disc de diamant, performanţă nemaiatinsă până în acest moment de vreun artist român.

Liliana Popusoi

Modificat de Fan(atic) (acum 17 ani)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Albumul Cleopatrei Stratan se lanseaza in Japonia

`La varsta de trei ani`, albumul Cleopatrei Stratan, va ajunge pe piata muzicala din Japonia, in timp ce micuta vedeta isi vede in continuare de gradinita.

Spre deosebire de discul care se vinde in magazinele din Romania, editia pentru japonezi va cuprinde in plus o varianta in limba engleza a melodiei `Ghita`. Videoclipul filmat de Cleopatra Stratan pentru aceasta versiune a piesei are acelasi scenariu cu cel difuzat la noi, conform realitatea.net.

Albumul `La varsta de trei ani` va fi distribuit pe piata din Japonia imediat dupa Paste, dar Cleopatra Stratan nu va fi prezenta la lansare. Casa de discuri care o reprezinta pe micuta poarta negocieri pentru ca discul fiicei lui Pavel Stratan sa fie vandut si in diverse tari din Europa.

Bestmusic


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Am postat acelasi articol- dar din surse diferite;se vede ca l-a preluat presa din toata tara! Dar oricum, noi am fost primii (cu adevarat!) care am gasit articolul din Flux- si ma intreb daca nu cumva presa, descoperind intimplator acest forum...Dar ce conteaza, am fost primii!

Articolul exista si in:
Replica de Constanta;
Jurnalul de dimineata;
vedetetv.info etc


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
protv.md:
22/03/07
Fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra, isi va lansa in Japonia albumul "La varsta de trei ani". Evenimentul va avea loc dupa Paste. Casa de discuri care o reprezinta pe Cleopatra negociaza acum lansarea ei si in Europa.

presa despre cleo protv.md: 22/03/07 fiica lui pavel stratan, cleopatra, isi lansa japonia albumul

3.4KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
28 Decembrie
   

Micuta artista Cleopatra Stratan a cantat la Piatra Neamt in ajunul Craciunului, spectacolul inceput la miezul zilei fiind un cadou oferit de catre municipalitate locuitorilor orasului de la poalele Pietricicai. Conform organizatorilor, Piatra Neamt este al treilea oras, dupa Bucuresti si Chisinau, in care Cleopatra Stratan a cantat in spectacol. In fata scenei special amenajate in centrul orasului s-a adunat o mare de oameni, cei mai multi purtandu-si copiii pe umeri. In deschidere, au cantat, mai ales colinde, cateva vedete locale si, mai apoi, formatia Soc. Vremea frumoasa a facut suportabila asteptarea celor mici, nerabdatori pentru ca venisera special sa o vada pe Cleopatra. Cel mai bine au vazut-o, alaturi de copiii cocotati in carca tatilor, primarul Gheorghe Stefan, viceprimarita Mihaela Stoica si viceprimarul Vasile Ouatu, care s-au urcat pe un postament confectionat din profil metalic si scanduri de lemn pe care isi expune marfa in fata magazinului Unic un comerciant de flori. Cleopatra si-a facut aparitia impreuna cu tatal ei, Pavel Stratan, si a cantat live, insa doar celebra melodie "Ghita". Au ramas pe scena ca sa o ajute si fetitele de la Soc, iar din cand in cand a intervenit, alaturi de chitara, si vocea lui Pavel Stratan.

Ultima ora


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Interesant este ca partenera lui Maruta de prezentare este nimeni alta decat solista Corina Monica Ciorba (foto). Iar la concurs este asteptata si Cleopatra Stratan. Care, fiind minora, poate participa doar cu acordul scris al parintilor. Piesele vor fi interpretate live, iar artistii vor pasi pe covorul rosu. Ce mai, Bacaul face concurenta oricarui concurs cu pretentii.[...]

Ultima ora, 4 martie


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan isi lanseaza albumul in Japonia

"La varsta de trei ani", albumul Cleopatrei Stratan, va ajunge pe piata muzicala din Japonia, in timp ce micuta vedeta isi vede in continuare de gradinita. Spre deosebire de discul care se vinde in magazinele din Romania, editia pentru japonezi va cuprinde in plus o varianta in limba engleza a melodiei "Ghita". Videoclipul filmat de Cleopatra Stratan pentru aceasta versiune a piesei are acelasi scenariu cu cel difuzat la noi, conform realitatea.net. Albumul "La varsta de trei ani" va fi distribuit pe piata din Japonia imediat dupa Paste, dar Cleopatra Stratan nu va fi prezenta la lansare. Casa de discuri care o reprezinta pe micuta poarta negocieri pentru ca discul fiicei lui Pavel Stratan sa fie vandut si in diverse tari din Europa.
radiolynx.ro


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
sondajе: „Concertul anului 2006”      14.03.2007

Ultimul sondaj realizat de a fost la tema „Concertul anului 2006”. Astfel, din data de 6 decembrie 2006 până pe 14 martie 2007, la sondaj au participat 781 vizitatori. În urma voturilor s-a stabilit „Concertul anului 2006” este cel susţinut de Cleopatra Stratan, pentru care s-a votat 55,7%, după care urmează Adrian Ursu, cu 22,2%. Pe locul trei s-a clasat Pavel Stratan, cu 14,7%, urmat de Anişoara Puică, cu 7,4%.

Amintim că Cleopatra Stratan, fiica de trei anişori a interpretului Pavel Stratan, a susţinut în data de 17 septembrie, un concert în sala Palatului Naţional, unde cea mai tânără interpretă din lume a interpretat piese ce au intrat pe primul ei album, denumit "La vârsta de 3 ani". Cleopatra Stratan a evoluat absolut live, acompaniată de trupa “Millenium” şi avându-l invitat special pe Pavel Stratan.

music.md


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
evenimente: Cleopatra Stratan este pretendenta pentru a doua oara la Cartea Recordurilor      09.01.2007

Fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra, ar putea intra pentru performante duble in Cartea Recordurilor Guiness, sustine cotidianul roman "Evenimentul zilei". De aceasta data, pentru performante de onorariu.

Anterior, casa de discuri "Cat Music" a sesizat printr-o scrisoare Cartea Recordurilor de la Londra despre faptul ca Cleopatra este cea mai tinara vedeta, cea mai tinara artista care lanseaza un album si cea mai tinara solista care sustine singura un concert de doua ore.

Potrivit sursei citate, "Cleopatra Stratan va intra, cu siguranta, inca o data in Cartea Recordurilor, de data asta pentru performante de onorariu: ea a primit nu mai putin de 10.000 de euro pentru a interpreta piesa "Ghita", in cadrul unui spectacol care a avut loc de Craciun la Piatra-Neamt".

Sursa anunta ca, organizatorii spectacolului au confirmat aceasta suma si au adaugat ca banii au fost donati unor familii nevoiase, de comun acord cu Pavel Stratan.

Cleopatra a primit in luna octombrie 2006, la numai 4 anisori, din partea casei de discuri Cat Music, primul sau dublu disc de platina. Casa de discuri a rasplatit mica cintareata pentru performanta si excelente vinzari ale primului sau disc. Ea a reusit sa vinda peste 40 de mii de exemplare din primul sau album "La virsta de trei ani".

Cleopatra Stratan a debutat la trei ani si jumatate. In cadrul unui concert special, sustinut in august 2006, la Bucuresti, apoi in septembrie, la Chisinau, micuta cintareata a interpretat atit piese de pe albumul sau "Amintiri din copilarie", cit si cintece ce apartin tatalui sau.



Agenţia de ştiri BASA-press


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
REVISTA TONICA:

Pavel si Cleopatra Stratan

Artist si parinte? Cintaret si tata? La prima vedere aceste doua lucruri se bat cap in cap. Dar daca ti-as spune ca se poate, m-ai crede? Pe amandoi i-ai vazut pe scena, cantand si redandu-ti optimismul de care toti avem nevoie. Dar cum reusesc?

Tonica a impletit pentru tine povestea printesei cu buline si a tatalui ei.

Atasamentul fetelor
Imediat ce s-a casatorit, Pavel si-a dorit fata la care visa dintotdeuna.
“Fetitele sunt mai atasate de parinti, mai apropiate”.
Momentul oportun cand un copil trebuie sa apara intr-o familie “este atunci cand amandoi parintii isi doresc la fel de mult acest lucru”.
Si nu uita ca trebuie sa vina de la sine, “ca un pas special in dezvoltarea unei familii”. 
Clipe, ani sau ore...
Pavel si sotia lui ii acorda cleopatrei “tot timpul si toata atentia de care are nevoie pentru a creste frumos. Acesta nu se masoara in clipe, ani sau ore...
Oricum, clipele petrecute de ei alaturi de Cleo sunt cele mai frumoase intotdeauna si se transforma in amintiri de neuitat.
Vreau sa cant!
La doi ani, Cleo a venit cu sotia lui Pavel la un concert la mare. In timpul unei piese, s-a pomenit cu ea pe scena.
“Mi-a luat microfonul din mana si m-a rugat sa o las sa cante o piesa care ei ii placea foarte tare. Am fost foarte impresionat, pentru ca nu fusese nimic regizat si mai ales ca a demonstrat atunci ca poate sa cante in fata a sute de spectatori fara nici un trac”.
Atunci a realizat ca la varsta de doi ani ii stia toate melodiile, dar si multe alte piese ale diversilor interpreti.       
Ce urmeaza?
Timpul va decide ce proiecte o asteapta pe Cleo. Ei ii place muzica in general si inca nu putem stip e ce drum o va apuca.
“Vreau doar sa traiasca din ceea ce ii place, nu din ceea ce ii aduce bani. Pentru moment, vreau sa aiba cea mai frumoasa copilarie. Cred ca orice parinte vrea asta pentru copilul sau!”.
Ce simte Cleo?
Pe scena se simte foarte bine. “Imi place sa ma aplaude oamenii si sa primesc flori, jucarii si aplauze”.
Ii plac toate cadourile pe care le primeste atata timp cat sunt facute din inima.
Ii plac toate piesele ei iar “de la tata, cel mai mult imi place <<Mama>>”.
Mihnea Ratte


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Am postat ieri un articol din revista Tonica. Azi am gasit si o fotografie atasata articolului. Nu scrie insa ce numar al revistei este (alte articole se refera la Craciun, deci am presupus ca site-ul ar fi neactualizat din decembrie; nu stiu nici cum e revista- lunara, saptaminala...?- pentru ca n-am cumparat-o niciodata; o s-o caut totusi la chioscuri). Stie cineva?

presa despre cleo postat ieri articol din revista tonica. azi gasit fotografie atasata scrie insa

10.4KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Iata si o noua aparitie - revista Story, unde se mentioneaza lansarea Cleopatrei in Japonia:

(scuze pentru calitatea scanarii!)

presa despre cleo iata noua aparitie revista story, unde lansarea cleopatrei pentru calitatea

60.6KB

Modificat de Fan(atic) (acum 17 ani)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
In ziarul Compact de ieri, 29.03.2007:

presa despre cleo ziarul compact ieri,

59.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Un articol amplu in revista Zau, aparuta ieri - nr.99/29.03-04.04.07- dar din pacate nu sint noutati, doar o preluare/prelucrare a articolului din Ieseanu/Hunedoreanul/Bihoreanul...

M-am chinuit sa scanez citeva...bucatele din articol...

presa despre cleo articol amplu revista zau, aparuta ieri dar din pacate sint noutati, doar din

45.2KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

55.2KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

54.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

55.2KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

61.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

57.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

56KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


Si de pe net:

n exclusivitate la ZAU!
Pe urmele copilariei lui Pavel Stratan
„Numai ce-i cantat din suflet in suflet patrunde’’Pavel avea 7 ani cand a cantat prima data la chitara pe o scena; iar sase ani mai tarziu a compus primele versuri, pentru ca in 1996 sa aiba o prima experienta scenica in calitate de scamator. Acum nu este spectacol in care sa nu faca scamatorii cu... [continuarea in varianta tiparita a revistei Zau - nr. 99 (29.03-04.04.07)

presa despre cleo net:n zau!pe urmele copilariei lui pavel ce-i cantat din suflet suflet avea ani

11.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Coperta:

presa despre cleo coperta:

11.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Din pacate nu am mai gasit revista Tonica...        

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
sondajе: „Concertul anului 2006”      14.03.2007

Ultimul sondaj realizat de a fost la tema „Concertul anului 2006”. Astfel, din data de 6 decembrie 2006 până pe 14 martie 2007, la sondaj au participat 781 vizitatori. În urma voturilor s-a stabilit „Concertul anului 2006” este cel susţinut de Cleopatra Stratan, pentru care s-a votat 55,7%, după care urmează Adrian Ursu, cu 22,2%. Pe locul trei s-a clasat Pavel Stratan, cu 14,7%, urmat de Anişoara Puică, cu 7,4%.

Amintim că Cleopatra Stratan, fiica de trei anişori a interpretului Pavel Stratan, a susţinut în data de 17 septembrie, un concert în sala Palatului Naţional, unde cea mai tânără interpretă din lume a interpretat piese ce au intrat pe primul ei album, denumit "La vârsta de 3 ani". Cleopatra Stratan a evoluat absolut live, acompaniată de trupa “Millenium” şi avându-l invitat special pe Pavel Stratan.


Music.md


..............
Gasisem acelasi subiect si pe deca-press.md, dar acum nu mai reusesc sa dau de el!!


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleo, un show de zile mari     
Comenteaza si tu!
Print  |    Trimite email

Ieri seara, Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, a sutinut la Teatrul Nottara, primul ei concert live, la varsta de 3 ani. Spectacolul a avut loc cu ocazia lansarii primului ei album, intitulat "La varsta de trei ani".

Performanta - Duminica dupa amiaza, bucurestenii au infruntat caldura coplesitoare si au venit la concertul Cleopatrei Stratan. Sala Teatrului Nottara era plina si organizatorii au suplimentat locurile din sala cu scaune. Publicul era format din tineri si foarte multi copii mici, insotiti de parinti si bunici. In deschiderea spectacolului, timp de cateva minute, pe ecranul din spatele scenei a fost proiectat un filmulet. Imaginile ni-l infatisau pe Pavel Stratan alaturi de fiica sa, in nenumaratele repetitii pentru marele eveniment. Desi abia pronunta corect cuvintele, micuta Stratan a facut un show de zile mari. Cleopatra si-a facut aparitia pe scena imbracata ca in videoclip si tragand dupa ea doua geamantane imense. Solista in miniatura si-a inceput recitalul cu hitul "Ghita". Inca de la primele acorduri ale melodiei, publicul a aplaudat-o zgomotos. Cleopatra a cantat atat piese de pe albumul ei, cat si refrene de melodii de pe albumul taticului. Pe toata durata concertului, fiica lui Stratan a primit flori, jucarii si dulciuri de la copiii prezenti in sala. In ciuda varstei fragede (trei ani), Cleopatra nu a avut deloc trac si nici nu a obosit. Dupa aproximativ doua ore de spectacol, in aplauzele publicului, micuta artista a mai cantat inca o data piesa "Ghita".

O luna de repetitii pentru lansare

Talent Tatal Cleopatrei, interpretul Pavel Stratan, si-a dat seama de talentul fiicei lui, inca de cand Cleopatra avea 2 ani si, in timpul unui concert, micuta a venit pe scena si au cantat impreuna o piesa. Ideea de a scoate un album cu fiica sa i-a venit pentru ca a observat ca fata invata foarte repede poeziile si cantecele de la gradinita. Pregatirile de scena pentru primul spectacol al Cleopatrei au durat aproximativ o luna. Performanta Cleopatrei este considerabila, intrucat ea a memorat nu numai piesele ci si textele introductive dintre melodii.

Compact

presa despre cleo cleo, show zile mari      comenteaza tu! |    trimite

8.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
forum din...Tailanda !

Maybe not Thailand related, I would ask the mods to delete the topic if necessary. THIS little girl is 3 years old and she already has an album out, let alone that she has this song in english too. She is the youngest artist ever. I'm still amazed, I know kids who can't even walk properly at 3... smile.gif

This post has been edited by alexth: 2007-03-11 23:50:31


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Spectacolul sustinut de Cleo Startan a fost calificat intr-un sondaj de opinie pe web, drept „Concertul anului 2006”
Concertul sustinut de Cleopatra Statan, fiica bardului Pavel Stratan, sustinut la finele in septembrie la Chisinau, a fost calificat de vizitatorii site-ului drept concertul anului 2006.
Pentru Cleo au votat 55,7% dintre vizitatori. In total, la sondaj au participat 781 de persoane.
Concertul Cleopatrei este urmat cu peste 22% de cel sustinut de interpretul Adrian Ursu, care in luna martie trecut a sustinut in premiera un concert la Palatul National.
Pe locul trei cu 14,7% se afla Pavel Stratan, care a sustinut un concert live in luna februarie trecut, iar pe locul patru interpreta de muzica usoara Anisoara Puica.
Intr-un alt sondaj realizat de acelasi site, vizitatorii au calificat-o pe Cleoptra Stratan drept o aparitie spectaculoasa care „merita vazuta si auzita”.

Miercuri, 28 martie 2007     Deca Press Agency


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ar putea fi dati in judecata pentru ca isi abuzeaza copilul

Secretarul de stat, seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Copilului (ANDPC), Bogdan Panait, a declarat pentru „Gardianul“ ca sotii Columbeanu ar putea fi dati in judecata de catre institutia pe care o conduce din cauza faptului ca acestia isi abuzeaza fetita prin mediatizarea excesiva pe toate canalele TV, si in principal in emisiunea de pe B1TV care ii poarta numele, „Irina by Monica Columbeanu“. „Este un abuz asupra copilului. Si intr-un anumit context, nu i se respecta dreptul la intimitate, iar peste ani de zile acest lucru o va afecta. Am putea sa-i dam in judecata. Dar nu o vom face. Este in primul rând problema CNA-ului, in cazul de fata, care nu s-a sesizat. Eu nu am vrut decât sa trag un semnal de alarma“, a afirmat demnitarul, precizând, totodata, ca Irina Columbeanu nu este singurul copil abuzat in acest mod. „Si fetita Adrianei Iliescu (n.n. - femeia care a nascut la 67 de ani) a fost si inca este mediatizata. Si Cleopatra Stratan s-a aflat in aceeasi situatie, dar, din fericire, tatal s-a informat despre acest lucru si si-a dat seama ca nu este bine pentru copilul sau sa fie expus“, a concluzionat Bogdan Panait. Pe lânga faptul ca Irina Columbeanu este abuzata, aceasta este si exploatata, potrivit autoritatilor, intrucât a devenit o sursa importanta de venit pentru parintii sai. Noul contract semnat de Columbeni cu postul B1TV a fost negociat pe sume mult mai mari intrucât au fost introduse „la pachet“si filmarile de la nasterea Irinei. Pe marginea acestui subiect, cei doi soti s-au rezumat a declara: „Ne amuza“.

(Andreea Dancu)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
...si ma intreb daca nu cumva plecarea lui Pavel din Romania nu are cumva legatura cu afirmatii ca cea de mai sus...

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Albumele lui 2007

In 2006 mai toate trupele consacrate din Romania au venit cu noutati. Astfel au lansat albume Voltaj, Holograf sau Directia 5. Nou venita Cleopatra a doborat recordurile `La varsta de trei ani`. OCS au lansat Superparanoia. 3rei Sud Est s-au intors cu Iubire.

Ce s-ar mai putea intampla in 2007? De la cine sa asteptam noutati?

Din ceea ce se stie pana in momentul de fata, vom avea parte de destule aparitii discografice din diverse zone muzicale.


Bestmusic.ro


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
MUCHA "GHITA". La canción es una especie de reggae triste que habla del amor incondicional. La popularidad de la rumanita Cleopatra creció cuando su padre quiso incluirla en el libro Guiness.

clarin.com

presa despre cleo mucha canción una especie reggae triste que habla del amor rumanita cleopatra

8.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
coperta 7 plus (cindva... )

presa despre cleo coperta plus (cindva...

38.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

48.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan cinta pe telefonul directorului de la ITM
Tuesday, 03 April 2007
(Societatea - Denisa Grigore) V-aţi întrebat vreodată cum sună telefoanele mobile ale şefilor de instituţii din judeţul nostru? Noi vă satisfacem curiozitatea. Ca să se rupă cîteva secunde de atmosfera de la serviciu, aleşii şi-au personalizat telefoanele cu melodiile preferate.


Arges Media


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Preşedintelui României i s-a făcut o ofertă “specială” la un apartament din Chişinău, alături de Cleopatra şi Pavel Stratan · Întreprinderile de comerţ şi ...

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan





Mai intai a cucerit publicul roman Pavel Stratan cu chitara si versurile pline de talc. In doi ani de zile, cele trei albume ale artistului s-au vandut in numar record. Apoi, Pavel a orchestrat debutul fetitei sale in varsta de doar trei ani. Cleopatra Stratan a reusit nu numai performanta demna de Cartea Recordurilor de a canta la trei ani, dar a mai reusit sa-si lanseze live albumul "La varsta de 3 ani".


"La varsta de trei ani" s-a vandut in peste 150.000 de exemplare, albumul primind dublul "Disc de Platina" si "Discul de diamant" pentru numarul record de albume vandute.


S-a vorbit despre fenomenul “Cleopatra Stratan”. Cert este ca micuta artista are numerosi fani, iar salile de concerte au fost mereu neincapatoare pentru miile de fani, care veneau sa o vada pe Cleo cantand.


catmusic


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ieri, 13 aprilie 2007, in Evenimentul zilei:

presa despre cleo ieri, aprilie 2007, zilei:

37.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
La fel si urmatoarele (le-am scanat fragmentar, ca sa puteti citi si textul):

presa despre cleo fel (le-am scanat puteti citi textul):

53KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

57.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

47.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

46.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Citez din Evenimentul:
"...planuim sa venim la Bucuresti in vacanta, pentru filmarea videoclipului <<Numar pin'la unu>>."

Adica in vacanta de vara, Pavel? (ca asta de primavara deja s-a dus, dar poate mai e una intermediara in Moldova, cine stie... ). Si stati toata vacanta, nu-i asa?!


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Iata articolul si pe net:

Cleopatra Stratan, star in Japonia
13 Aprilie 2007
Raluca Moisa

Dupa ce "Ghita" a facut furori printre japonezi, albumul "La varsta de trei ani" va fi lansat in Tara Soarelui Rasare. VIDEO.



Dupa ce a devenit unul dintre cei mai bine vanduti artisti din Romania, transformandu-se rapid intr-un adevarat fenomen, Cleopatra Stratan a cucerit si Japonia, tara in care albumul ei de debut , „La varsta de trei ani”, va fi lansat saptamana viitoare, pe 18 aprilie.

„Calatoria” Cleopatrei in Tara Soarelui Rasare a inceput inca din toamna anului trecut, cand videoclipul piesei „Ghita” a fost prezentat intr-un show de televiziune japonez. Impactul asupra publicului nipon a fost urias, iar micuta cantareata a cucerit topurile din Japonia, devenind in scurt timp o vedeta. Insa japonezii au vrut mai mult.

Japonezii prefera originalul

„Am fost contactati de reprezentantii Pony Canyon Inc., una dintre cele mai mari case de productii din Japonia. Impreuna cu Cat Music, casa de discuri care ne reprezinta in Romania, am urmat procedurile de colaborare, astfel ca albumul „La varsta de trei ani” va fi lansat in Japonia”, spune Pavel Stratan.

Desi piesa „Ghita” are o varianta in limba engleza, realizata special pentru piata din strainatate, japonezii au preferat originalul. „Au fost propuse ambele versiuni, insa au ales-o pe cea in limba romana”, spune tatal micutei. Pe internet insa circula deja varianta in limba engleza a piesei „Ghita”, versurile fiind traduse de un cumnat al lui Pavel Stratan, dupa cum a precizat artistul.

Cleo nu va sustine concerte

Desi a confirmat ca exista mai multe oferte din strainatate si ca, foarte probabil, albumul fiicei sale va fi lansat in mai multe tari din Europa, Stratan a infirmat insa zvonurile potrivit carora fiica sa va sustine concerte „dupa granita”.

„Nici pentru toti banii din lume n-as fi de acord sa plec cu Cleopatra in vreo tara, pentru vreun concert. Eu consider ca, in momentul de fata, gradinita este mai importanta decat lansarea ei in toata lumea. Iar daca albumul  „La varsta de trei ani” e cu adevarat asa de bun cum il considera fanii, se va putea promova si fara prezenta Cleopatrei”, sustine Stratan.

Totusi, cariera artistica a micutei nu va fi neglijata, ea urmand sa filmeze in curand un nou videoclip. „De ceva vreme ne aflam la Chisinau. Eu lucrez la un proiect nou, iar Cleo frecventeaza o gradinita particulara. Insa planuim sa venim la Bucuresti in vacanta, pentru filmarea videoclipului „Numar pan’ la unu””, mai spune artistul.

presa despre cleo iata articolul stratan, star japonia13 aprilie 2007raluca moisadupa facut furori

10.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Acelasi articol si pe pagina Antenei 3 (dar cu alt titlu si alta fotografie):

CLEOPATRA STRATAN, STAR ÎN ŢARA SOARELUI RĂSARE
       
    După ce a devenit rapid unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din România, Cleopatra Stratan a cucerit şi Japonia. Micuţa artistă îşi va lansa albumul ei de debut, „La vârsta de trei ani”, şi în Ţara Soarelui Răsare, pe 18 aprilie.

Succesul Cleopatrei în Japonia a început când videoclipul piesei „Ghiţă” a fost prezentat într-un show de televiziune local. Impactul asupra publicului nipon a fost uriaş şi a cucerit topurile din Japonia. Deşi piesa „Ghiţă” are o variantă în limba engleză, japonezii au preferat originalul.

Deşi există mai multe oferte din străinătate şi albumul fiicei sale va fi lansat în mai multe ţări din Europa, Pavel Stratan este categoric şi spune că fiica sa nu va susţine concerte.

presa despre cleo acelasi articol pagina antenei (dar alt titlu alta stratan, star În Ţara

4.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Articole mai vechi, tot de pe Antena 3:


Moş Crăciun i-a adus lui Cleo 10.000 de euro pentru o piesă
Pentru Cleopatra Stratan, „Ghiţă” nu a venit cu mâna goală în acest an. Moşul „ei” a fost nimeni altul decât Gheorghe Ştefan, primarul nemţean cunoscut sub numele de „Pinalti”. Fetiţa a fost invitată să cânte, alături de tatăl ei, la Piatra Neamţ, chiar în Ajun de Crăciun, ocazie cu care primarul a numit-o, pentru o zi, regina oraşului, informează cotidianul Averea.

Pavel Stratan a decis, pentru a pune capăt o dată pentru totdeanună speculaţiilor că şi-ar exploata copilul, ca micuţa să cânte doar o singură piesă în concerte, evident, „Ghiţă”, suma cerută fiind una imensă: 10.000 de euro, echivalentul tarifului une trupe de calibru care cântă nu mai puţin de două ore. Însă lui Gheorghe Ştefan nu i s-a părut o sumă prea mare, plătindu-i fiecare bănuţ.

Mai mult, cel poreclit „Pinalti” de pe vremea când fugărea arbitrii cu cămăşa scoasă din pantaloni, s-a îmbrăcat în Moş Crăciun şi i-a făcut micuţei artiste mai multe cadouri. Astfel, Cleo a fost plimbată cu sania pe noul patinoar al oraşului, a fost cazată în cea mai luxoasă dintre camerele de la Grand Hotel Ceahlăul şi a primit în dar un brad gata împodobit şi foarte multe jucării. În plus, edilul din Piatra Neamţ i-a pus fetiţei la dispoziţie, pe perioada şederii sale în acest oraş, o trăsura trasă de cai, dar şi un spiriduş de jucărie, pentru a-i îndeplini toate dorinţele.

Tatăl lui Cleo, Pavel Stratan a fost de-a dreptul impresionat. Mai mult, a hotărât să fie şi el un Moş Crăciun pentru o zi, făcând un gest dintre cele mai nobile. Basarabeanul a donat tot onorariul fetiţei sale, 10.000 de euro, unei cunoscute campanii umanitare organizată de un post de televiziune din România, considerând că banii respectivi vor fi folosiţi mai bine de persoanele aflate în suferinţă.

    ..................................

presa despre cleo articole mai vechi, tot antena 3:moş i-a adus lui cleo 10.000 euro pentru

10.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


Comentarii la articolele de pe site-ul Antenei 3:

Comentarii:
    verginia , Fetita lui Stratan
Felicitari frumoasei si talentate fetite si taticului ei.Dar si maicutei ei de care nu se aude nimic .Poate ne face-ti onoarea si o aduceti si pe mamica ei la TV si sa-i vedem pe toti 3 impreuna.

Postat pe: 2006-11-10 la ora 07:11
    Nica Mihaela , Despre Cleopatra Stratan
Un singur comentariu vă dau: Cum de ştie toate versurile pederost. Şi încă e mică şi are num ai 4 ani. Atît. Îi dorim SUCCESE pe mai departe şi baftă în ceea ce a inceput să realizeze. BAFTĂ CLEOPATRA

Postat pe: 2006-11-10 la ora 09:11
    Daniel ,
Si ce daca?A mea are 2 ani si o luna si deja spune poezii.

Postat pe: 2006-11-11 la ora 03:11
    Anamaria , Cleopatra Stratan
E o slendoare de copil,o minune care-ti incalzeste sufletul.Felicitari tatalui Stratan care stie sa o indrume sa faca ceva frumos si placut.SUCCES MICUTEI CLEOPATRA !

Gabriela Nadasan , Micuta Cleo
Micuta CLEOPATRA STRATAN este un inger trimis pe pamant sa ne aline sufletele chinuite. Intrebare a este daca meritam noi asa un inger. Pavel Stratan, sa ai noroc de copila, sa aveti sanatate si pace!

Postat pe: 2006-12-06 la ora 14:12
    ramona ,
esti o dulcia mult succes si numai bucuri sa aduci parintilor


Postat pe: 2006-12-06 la ora 15:12
    Simone Alessio ,
E o dulce ... o dulce de copil ...cei care isi permit sa o jigneasca sunt doar invidiosii .... Cum s-a spus si mai sus ..e un inger Cred ca Pavel Stratan este cel mai mandru om de pe pamant ..sau ce l putin asa ar trebui sa fie ...


Postat pe: 2006-12-06 la ora 13:12
    xxx ,
ce muzica...te doare capu...io zic sa isi vada de treburile ei...sau de olita ei mai bine zis...

Postat pe: 2006-12-06 la ora 16:12
    pt xxx ,
bai x-ulescule, vezi-ti de olita sau de manelele tale si nu mai fi invidios pe un copil.

Postat pe: 2006-12-06 la ora 20:12
    marco , cleo
bene,molto bene

Postat pe: 2006-12-06 la ora 21:12
    Nana ,
Cleopatra este o miniune de copil,atentie insa parinti,sa nu-i cereti pre mult.Lasati-o sa se si joa ce.Mai tarziu sa nu regretati.Oricum felicitari pentu asa un copil.

Postat pe: 2006-12-06 la ora 21:12
    costel , MICUTA CLEO
Insemana ca Dumnezeu s-a intors cu fata la noi din moment ce ne-a trimis, cum s-a mai spus, un inger . Felicitari, Cleo! Ar trebui ca pe 01.01.2007 sa canti in Parlamentul Europen, prin tine sa se au da vocea Romaniei.

Postat pe: 2006-12-07 la ora 01:12
    imhotep , FENOMEN....
Nici-un om sanatos la minte si cu sufletul curat nu poate avea decat admiratie totala fata de un ase menea talent precum Cleopatra,respect pentru parintii sai si un munte de mandrie-acest inger canta i n dulcele nostru grai...

Postat pe: 2006-12-07 la ora 08:12
    GIna , Cleopatra Stratan...
O minune de copil Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa reziste si sa ne incante cu talentul ei.Da r nu Stratan a dat nastere talentatei si frumoasei fetite ci Mama copilei.Unde e fericita mama?Dece nu apare langa fetita ei in nici-o informatie?


Postat pe: 2006-12-07 la ora 17:12
    BEBE FLORESCU , CLEO
CLEO ESTE UN ÎNGERAŞ. PĂRINŢII EI SUNT CEI MAI NOROCOŞI OAMENI DIN LUME. SCRIU CU LACRIMI DE EMOŢIE. DE ACORD CU GABRIELA NADASAN - NU ŞTIU DACĂ NOI MAI MERITĂM UN ASEMENEA ÎNGER TRIMIS PE PĂMÂNT. URE Z FAMILIEI STRATAN TOT BINELE DIN LUME, SĂNĂTATE ŞI FERICIRE.


Postat pe: 2006-12-09 la ora 15:12
    o mama , felicitari
felicitari familiei Stratan pentru o asa minune de ingeras. Eu o ascult mereu , ma linisteste .Muzic a ei are un efect asupra mea , parca nu ma mai satur s-o ascult .Doamne da-i sanatate ,fericire si m ult noroc in viata .Si parintilor ei minunati . Sa-i multumeasca bunuli d=zeu mereu pentru un asa da r dumnezeiesc. Eu cred cu tarie ca parintii ei nu ii fac nici un rau lasand-o sa cante acum la anis orii astia .Fetita acum ia totul in joaca .Ii vine foarte usor sa faca ceea ce face . Va veni soala si atunci are timp mai putin .Sa-i de D-zeu si norocul de a fi foarte buna si la invatatura. Sa nu m ai fie atatia oameni rai , sa aiba si de s-o laude. Da , toti oamenii cu scaun la cap zic acelasi l ucru: "este un ingeras dat de bunul D-zeu ".Sa ne traiesti si sa faci numai lucruri minunate ,inge rasule drag. Eu te ascult cu nesat . Mamicuta ta , tati , bunicii si bunicile sa-i multumeasca domnu lui ca te-a lasat in ograda lor.Sa aiba grija de tine mai ceva decat de ochii lor . Esi o micuta min une MARE. "La multi ani " tie si familiei tale .Da si pentru maine 10 dec . incanta asistenta cum numai tu poti. Te iubesc toti oamenii cu suflet bun . Tata nu-si exploateaza puiutul . Daca nu l-ar iubi nu s-ar juca cu el " de-a muzica serioasa".Va iubesc pe toti trei : "mama , tata si puiut du lce" Un an nou numai cu bucurii si multa fericire .


Postat pe: 2006-12-09 la ora 22:12
    igor ,
Succes Cleo. Rusine sa le fie imbecililor invidiosi. Sa invete mai bine sa scrie. Ei nu stiu ca ceia ce tii dat de la dumnezeu, trebue si cultivat. Tineti tot asa. Mult succes!

Postat pe: 2006-12-10 la ora 17:12
    nusa , Cleo Stratan
Esti un inger de copila ! Sa-ti aduca mosul tot ce-ti doresti si o viata usoara! pt noi cei din s traianatate esti o oaza de fericire! Esti cel mai frumos cadou pt copii mei de Mos Nicolae! Te iubim micuto!

Postat pe: 2006-12-10 la ora 20:12
    petro ,
esti tezaurul el mai frumos pe care i-l are romania la ora actuala.

Postat pe: 2006-12-11 la ora 00:12
    otilia , micuta cleo
esti o dulceata de fetita.mult succes in continuare.



Postat pe: 2006-12-12 la ora 01:12
    Ioana , Cum puteti sa fiti asa de (cum sic Americani) MEAN!!!
Trebuie ca toata lumea sa taca!!! Cei care ati spus rau the micuta Cleo treibuie sa va fiti rusine u n pic. De aea lumea este nebuna pentru ca nu putem sa apreciem pe cei care are ceva bun sa partasias ca cu lumea. Spor la munca puiule si sa-ti atingi stele pe care le vrei in lumea asta in care ai venit...


Postat pe: 2006-12-12 la ora 14:12
    flory ,
e o dulceatza d fetita...e foarte frumoasa si canta frumos...cred k parintii ei sunt foarte mandri de ea..

   


...................................................................

FRUMOASE MESAJE, NU?

presa despre cleo comentarii articolele site-ul antenei     verginia fetita lui frumoasei

20KB

Modificat de Fan(atic) (acum 17 ani)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan il cauta pe Ghita la radio
Cleopatra Stratan il cauta pe Ghita la radio
Iulia Roman
Ieri dimineata, in studioul Cronicii cu Huidu si Gainusa de la KissFM, era vanzoleala mare. Operatiunea "Cautati-l pe Ghita" era in plina desfasurare. Cleopatra, copilul-minune (fara absolut nici o aluzie la Adi deVito) al familiei Stratan, a fost invitata de onoare a Carcotasilor. Ea nu a venit singura, ci insotita de parinti. Acestia ne-au spus ca o sprijina pe fetita in varsta de 3 ani in cautarile numitului Ghita care nu vrea...
Stirea completa in: Cronica Romana


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
"Ghita" a venit în sfârsit la Cleopatra
CADOU Patronul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan (foto, în centru), a decis sa le faca o surpriza de neuitat congenerilor sai chiar de Craciun. In calitatea sa de edil-sef al orasului Piatra-Neamt, Stefan a chemat-o sa concerteze la el acasa pe Cleopatra Stratan, cea care s-a impus cu melodia "Ghita". Pustoaica s-a bucurat de toate onorurile lui Stefan, având parte chiar si de atentia speciala a unui Mos...
Stirea completa in: ProSport


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Revista Diverta - Cleo pe locul patru, dupa ce luni de zile a fost pe primul loc, DAR are 6 luni de top, performanta fara precedent. Las' ca apare noul videoclip...!

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ghita pe limba japoneza




Evo-Romania
Ghita pe limba japoneza

Nu stiu cum suna "Ghita" in japoneza dar cert este ca piesa Cleopatrei Stratan este pe placul micutilor mancatori de orez.

Ghita pe limba japoneza

13.04.2007

Cleopatra Stratan este fetita fenomen care a reusit la varsta de numai trei anisori sa faca ce multi oameni mari nu reusesc. A devenit cel mai bine vandut artist roman din toate timpurile.

Ca un adevarat star, micuta nu se multumeste doar cu tara natala si vrea si peste hotare.

Tara in care Cleopatra e la fel de cunoscuta ca la noi este nici mai mult, nici mai putin decat Tara Soarelui Rasare. Japonezii sunt de-a dreptul innebuniti dupa micuta lui Pavel Stratan.

Dupa ce piesa "Ghita" a facut furori printre japonezi acum a venit timpul ca albumul "La trei ani" sa fie lansat si in Japonia.

"Calatoria" Cleopatrei in Tara Soarelui Rasare a inceput inca din toamna anului trecut, cand videoclipul piesei "Ghita" a fost prezentat intr-un show de televiziune japonez. Impactul asupra publicului nipon a fost urias, iar micuta cantareata a cucerit topurile din Japonia, devenind in scurt timp o vedeta. Acum urmeaza lansarea albumului.

"Am fost contactati de reprezentantii Pony Canyon Inc., una dintre cele mai mari case de productii din Japonia. Impreuna cu Cat Music, casa de discuri care ne reprezinta in Romania, am urmat procedurile de colaborare, astfel ca albumul "La varsta de trei ani" va fi lansat in Japonia", a spus Pavel Stratan.

Varianta pe care japonezii au preferat-o este cea in limba romana desi exista si una in limba engleza care a fost tradusa special pentru iesirea peste hotare a copilei.

Japonia nu este singura tara in care Cleopatra Sratan va vinde albume, este doar prima. Casa de discuri Cat Music are in plan sa lanseze albumul "La trei ani" in mai multe tari din Europa.

In ceea ce priveste activitatea concertistica a micutei, Pavel Stratan a spus foarte clar si raspicat ca fetita lui nu va concerta nicaieri peste granita, gradinita fiind mult mai importanta in viata fiicei sale.

Planurile pentru aceasta primavara in ceea ce o priveste pe Cleopatra includ lansarea piesei "Numar pana la unu", cu tot cu videoclip si bineinteles… multa gradi.

Alina Vulcan


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan - la al doilea videoclip

Cleopatra Stratan va filma in curand un nou videoclip, conform unei declaratii a lui Pavel Stratan pentru Evenimentul Zilei. Acesta va ilustra melodia `Numar pan` la unu` de pe albumul `La varsta de trei ani`.

Prima piesa de pe discul de debut al micutei care a beneficiat de videoclip a fost `Ghita`. La aceasta piesa, Cleopatra Stratan a inregistrat si o versiune in limba engleza, realizata special pentru piata internationala. In ciuda acestui fapt, in Japonia – prima tara straina in care va fi lansat LP-ul `La varsta de trei ani` - este preferat `Ghita` - varianta in limba romana. `Au fost propuse ambele versiuni, insa au ales-o pe cea in limba romana`, a declarat Pavel Stratan, citat de EVZ.

Albumului `La varsta de trei ani` va fi lansat oficial in Japonia saptamana viitoare, pe 18 aprilie. Cleopatra Stratan nu va fi prezenta la eveniment si nu va merge sa sustina concerte nici in Japonia, nici in tarile din Europa in care va mai fi lansat discul, conform declaratiei tatalui sau.

Bestmusic

presa despre cleo cleopatra stratan doilea stratan filma curand nou videoclip, conform unei

12.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
DECA PRESS, astazi,17.04.07


Micuta interpreta Cleopatra Stratan, devine tot mai populara in Japonia
17.04.2007 - 11:50
      Dupa ce a inregistrat cele mai bune vanzari de discuri in Romania, transformandu-se rapid intr-un adevarat fenomen, micuta interpreta Cleopatra Stratan a cucerit si Japonia, tara in care albumul ei de debut - „La varsta de trei ani”, va fi lansat saptamana viitoare, la 18 aprilie curent, transmite Agentia DECA-press.
      „Calatoria” Cleopatrei in Tara Soarelui Rasare a inceput inca din toamna anului trecut, cand videoclipul piesei „Ghita” a fost prezentat intr-un show de televiziune japonez, scrie presa romaneaca. Impactul asupra publicului nipon a fost urias, iar micuta cantareata a cucerit topurile din Japonia, devenind in scurt timp vedeta. Japonezii au vrut insa mai mult.
      „Am fost contactati de reprezentantii „Pony Canyon Inc.”, una dintre cele mai mari case de productii din Japonia. Impreuna cu Cat Music, casa de discuri care ne reprezinta in Romania, am urmat procedurile de colaborare, astfel ca albumul „La varsta de trei ani” va fi lansat in Japonia”, spune Pavel Stratan.
      Desi piesa „Ghita” are o varianta in limba engleza, realizata special pentru piata din strainatate, japonezii au preferat originalul. „Au fost propuse ambele versiuni, insa au ales-o pe cea in limba romana”, spune tatal micutei. Pe Internet insa circula deja varianta in limba engleza a piesei „Ghita”, versurile fiind traduse de un cumnat al lui Pavel Stratan, dupa cum a precizat artistul.
      De asemenea, desi a confirmat ca exista mai multe oferte din strainatate si ca, foarte probabil, albumul fiicei sale va fi lansat in mai multe tari din Europa, Stratan a infirmat insa zvonurile potrivit carora fiica-sa va sustine concerte „dupa granita”.
      „Nici pentru toti banii din lume nu asi fi de acord sa plec cu Cleopatra in vreo tara, pentru vreun concert. Eu consider ca, in momentul de fata, gradinita este mai importanta decat lansarea ei in toata lumea. Iar daca albumul „La varsta de trei ani” e cu adevarat asa de bun cum il considera fanii, se va putea promova si fara prezenta Cleopatrei”, sustine Stratan.

presa despre cleo deca press, interpreta cleopatra stratan, devine tot mai populara    

30KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Debutul Cleopatrei Stratan în Japonia      

Tokyo, 1 aprilie /Ambasada României/ - La 18 aprilie a.c., Cleopatra Stratan îşi va face debutul discografic în Japonia cu versiunea în limbă engleză a unui maxi-single şi album. Cele două cd-uri, având acelaşi titlu « Ghiţă », conţin trei, respectiv patrusprezece piese ale compozitorului Pavel Stratan. Detalii privind debutul micuţei Cleopatra pe piaţa muzicală niponă sunt prezentate pe web site-ul japonez .

COMUNICAT AMBASADA ROMANIEI IN JAPONIA


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Iata cum arata Cleo in...Japonia!          

presa despre cleo iata cum arata cleo          

8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

25.1KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
 DATA     SOUND     MOVIE
01.     Ghita                   
02.     Cutu                   
03.     Te-am intalnit                   
04.     Sansa                   
05.     Noapte buna!                   
06.     Surprize                   
07.     Numar pan la unu                   
08.     Mama                   
09.     De ce?                   
10.     Zuzu-zuzu                   
       
【CD+DVD】PCCY. 01830 /¥2,100(tax in)


 DATA     SOUND     MOVIE
01.     Ghita                   
02.     Ghita (English Version)                       
03.     Ghita (Instrumental)

presa despre cleo     sound     movie01.     ghita    

8.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

7.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

6.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

0.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201



Scuze, tot incerc sa copiez o fotografie de la japonezi, dar probabil e in alt format...
Ei, va place?

presa despre cleo scuze, tot incerc copiez fotografie japonezi, dar probabil alt place?

0.6KB

Modificat de Fan(atic) (acum 17 ani)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ediţia curentă: Nr.566 din 13 Aprilie 2007
Monden
Ştiri pe scurt

După o pauză de câteva luni, fiica moldoveanului Pavel Stratan, Cleopatra, se pregăteşte pentru un nou turneu. Cântăreaţa de numai patru ani îşi va lansa hitul "Ghiţă", în limba engleză, în Japonia, imediat după Paşte.
Cu toate că mulţi artişti români şi-au dorit să fie urmaşii celebrei trupe O-Zone, se pare că această onoare a fost rezervată fetiţei cântăreţului basarabean Pavel Stratan, Cleopatra. Micuţa se pregăteşte să atace piaţa muzicală din Japonia cu hitul "Ghiţă", în varianta cântată în limba engleză. Versurile piesei au fost traduse şi adaptate de unchiul Cleopatrei, iar videoclipului i s-au adus doar câteva modificări. În timp record, micuţa a reuşit să înveţe foarte bine textul în limba engleză, la momentul înregistrării pronunţia ei fiind practic ireproşabilă. Turneul de lansare al piesei şi clipului în "Ţara Soarelui-Răsare" va începe imediat după Sărbătorile Pascale.

Jurnal de Chisinau


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
wellee.com/gieun5/896- Videoclipuri Cleo (Japonia)

_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
13 Aprilie 2007 10:52:22
Cleopatra Stratan va filma un nou videoclip

Potrivit Bestmusic.ro, Cleopatra Stratan va filma un videoclip pentru melodia "Numar pan` la unu" de pe albumul "La varsta de trei ani".

Prima piesa lansata de fetita lui Pavel Stratan a fost "Ghita" si s-a bucurat de un mare succes in spectacole, fiind o perioada in care s-a discutat in presa daca nu cumva tot succesul afecteaza dezvoltarea normala a copilului.

Tocmai pentru a o proteja, Cleopatra nu va merge sa cante in Japonia, acolo unde va fi lansat primul ei album si nici in tarile din Europa unde va mai fi promovat acesta

europafm.ro


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Piesa "Ghita" a cucerit Japonia
13 aprilie 2007

Piesa interpretata de Cleopatra Stratan s-a bucurat de mare apreciere la publicul japonez. Odata cu difuzarea clipului in cadrul unei emisiuni TV in luna noiembrie, artista a cucerit clasamentele japoneze.

Pavel Stratan a declarat ca una dintre cele mai bine cotate case de productie din Japonia Pony Canyon Inc. colaboreaza cu casa de productie din Romania, Cat Music pentru ca albumul "La varsta de trei ani" sa fie lansat in Japonia pe 18 aprilie. Piesa "Ghita" beneficiaza de varianta in engleza, cat si in romana. Surpriza placuta a fost ca japonezii au optat pentru varianta in limba romana.

Cleo va reveni in curand pe "sticla" cu piesa "Numar pan’ la unu", care va avea si videoclip.

muzica.ro


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
VIDEOCLIP. Cleopatra Stratan va filma în curand un nou videoclip, la piesa "Număr pan´ la unu", de pe albumul său de debut, "La varsta de trei ani". De asemenea, acest album urmează să se lanseze săptămana aceasta şi pe piaţa internaţională, respectiv în Japonia, urmand, ulterior, şi alte ţări din Europa. Momentan, Cleopatra nu va merge în străinătate pentru a susţine concerte.

Curentul


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Intrati aici:


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Divertisment.
`Cupidon`- terasa lui Gheorghe Gheorghiu.

"Bivolul" Gheorghe Gheorghiu si-a investit banutii cistigati din cintari intr-o terasa numita sugestiv "Cupidon", aflata in statiunea Saturn. Titulatura localului este, desigur, strins legata de piesa cu care a cunoscut succesul, "Unde dragoste nu e, nimic nu e". Numai ca, din difuzoarele de la bar nu se aude deloc muzica folkistului Gheorghe Gheorghiu. In schimb, toata ziua rasuna vocea suava a Cleopatrei Stratan, interpretind melodia... "Ghita". Sugestiv, nu? Uneori se mai tin si concerte pe-acolo, din cite se vede pe afise. Atunci cinta si patronul! Specialitatea casei este ciorba de burta rece.


7 Plus


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Copacul si mladita lui

Emisiunea "Surprize, surprize..." (TVR1) si-a reluat cursul. Formatul emisiunii pastreaza rubrica destinata unei vedete, pentru a-si exprima recunostinta fata de o persoana foarte importanta in evolutia profesionala. Protagonistul acestei rubrici a fost, pentru inceput, Pavel Stratan. A fost trimis Cove, sa-l invite in emisiune. Numai ca ziua aleasa a fost una foarte nepotrivita, pentru ca Pavel tremura ca frunza-n vint, ravasit de emotiile primului recital al fiicei sale, Cleopatra. Evident, Pavel nu poate alege pe moment un nume reprezentativ, din rindul celor care l-au ajutat sa aiba incredere in el. Gura i se usuca, privirea exprima imposibilitatea concentrarii, astfel incit pina si Cove intelege ca nu e cazul sa insiste la nesfirsit. Ii smulge, totusi, promisiunea ca va participa la prima editie a emisiunii. Asezat pe canapea, alaturi de Andreea Marin, Pavel vorbeste, pentru prima oara, fara sa fie nevoie sa-i extragi fiecare fraza cu intrebari in serie. Asta pentru ca e prima data cind Pavel nu vorbeste despre el, ci despre micuta Cleo, despre care spune ca "s-a nascut cu trei ani, inainte de a se naste", adica din momentul in care Pavel a intilnit-o pe sotia sa si, deopotriva, si-au dorit acest copil. Tatal si fiica vor interpreta impreuna o piesa incarcata de sensibilitate. Vocea Cleopatrei, subtire ca un firicel de borangic, se contopeste cu aceea a lui Pavel. El cinta aproape in soapta, ca si cum s-ar teme ca linistea noptii din cintec s-ar putea sparge si eroii povestii ar putea disparea...


7 Plus


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
'Ghita', hit in Japonia


Albumul intitulat 'La varsta de trei ani'- editia pentru Japonia, dar si maxi single-ul 'Ghita' au fost lansate oficial saptamana trecuta in Tara Soarelui Rasare. Cleopatra e cel de-al doilea artist roman, dupa O-Zone, care beneficiaza de un contract in Japonia. Desi nu a vazut niciodata tara asiatica, japonezii o stiu pe micuta Cleo chiar bine, deoarece de la semnarea contractului cu casa de discuri Pony Canyon (luna februarie a.c.), videoclipul piesei 'Ghita' a prins destul de bine in Asia. Familia Stratan va aparea intr-un material video la una din cele mai importante televiziuni nipone - Fuji Tv (emisiunea Good Morning TV, 3 mai). 'Ghita' e deja pe primul loc in topul ringtonurilor din Japonia.

Articol semnat de Florian Gheorghe
Libertatea de ieri

presa despre cleo 'ghita', hit japonia albumul intitulat 'la varsta trei ani'- editia pentru

5.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Si "creatia" personala:

presa despre cleo personala:

50.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ghita', hit in Japonia
CLEOPATRA STRATAN 'Ghita', hit in JaponiaAlbumul intitulat La varsta de trei ani - editia pentru Japonia, dar si maxi single-ul Ghita au fost lansate oficial saptamana trecuta in Tara Soarelui Rasare. Cleopatra e cel de-al doilea artist roman, dupa O-Zone, care beneficiaza de un contract in Japonia. Desi nu a vazut niciodata tara asiatica, japonezii o stiu pe micuta Cleo chiar bine, deoarece de la semnarea contractului cu casa de discuri Pony Canyon (luna februarie a.c.), videoclipul piesei Ghita a prins destul de bine in Asia. Familia Stratan va aparea intr-un material video la una din cele mai importante televiziuni nipone - Fuji Tv (emisiunea Good Morning TV, 3 mai). Ghita e deja pe primul loc in topul ringtonurilor din Japonia.
Articol semnat de Florian Gheorghe
Sursa:www.libertatea.ro
Data inregistrarii: 2007-04-26 13:09:31

http://php?id=3899

presa despre cleo ghita', hit stratan 'ghita', hit intitulat varsta trei ani editia pentru japonia,

23.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Vi 27 apr 2007 10:18:51


Cleopatra Stratan
Vedete din Romania - Albumul intitulat 'La varsta de trei ani'- editia pentru Japonia, dar si maxi single-ul 'Ghita' au fost lansate oficial saptamana trecuta

Albumul intitulat 'La varsta de trei ani'- editia pentru Japonia, dar si maxi single-ul 'Ghita' au fost lansate oficial saptamana trecuta in Tara Soarelui Rasare.

Cleopatra e cel de-al doilea artist roman, dupa O-Zone, care beneficiaza de un contract in Japonia. Desi nu a vazut niciodata tara asiatica, japonezii o stiu pe micuta Cleo chiar bine, deoarece de la semnarea contractului cu casa de discuri Pony Canyon (luna februarie a.c.), videoclipul piesei 'Ghita' a prins destul de bine in Asia. Familia Stratan va aparea intr-un material video la una din cele mai importante televiziuni nipone - Fuji Tv (emisiunea Good Morning TV, 3 mai). 'Ghita' e deja pe primul loc in topul ringtonurilor din Japonia.


presa despre cleo apr 2007 din romania albumul intitulat 'la varsta trei ani'- editia pentru

5.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
CD's / Pop
The Best Of MTV - 2007

The World's Music Channel          
            
1. DJ Project - Inca o noapte             
2. Cleopatra Stratan - Ghita             
3. 3 Sud Est - Iubire             
4. Blondy - Fiesta             
5. Directia 5 feat. D-Laid - Stai, nu ma ocoli             
6. Voltaj - Stiu             
7. Hara feat. Tamango - Muro shavo             
8. Hi-Q - Ce bine e!             
9. Impact - X Da X Ba             
10. Lavinia - Vida mia             
11. Natalia Barbu - Ingerul meu             
12. Pavel Stratan - Nunta             
13. Simplu - Oficial imi merge bine             
14. Sistem - Never             
15. Studio One - Soarele si dimineata             
16. Suie Paparude - Armada verbala             
17. Taxi - Stelele care cad             
18. Zdob si Zdub - Miorita 



presa despre cleo cd's popthe best mtv 2007the world's music channel        

9.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
La Premiile MTV Romania
Cleopatra Stratan - cea mai nominalizata

Ziarul Gandul | 28 aprilie 2007

La categoria "Cel mai bun album", vedeta de gradinita concureaza cu Holograf si Voltaj
�MTV a facut publica lista artistilor nominalizati la Premiile MTV Romania 2007. Cea de-a V-a editie a Premiilor va avea loc la Sibiu, pe 10 mai, in Piata Mare a orasului. Castigatorii fiecarei categorii aflate in concurs vor fi desemnati prin vot online la sau in Orange World. Votul poate fi exprimat in perioada 27 aprilie 2007 - 10 mai 2007.

Invitatul de onoare al editiei este ja�maicanul Sean Paul, iar atmosfera a fost lasata pe mana celor de la Cassa Loco, prezentatorii galei.

Sta�rul cursei pentru titluri este Cleopatra Stratan, nominalizata la trei categorii: Cea mai buna piesa ("Ghita", Cel mai bun artist debutant si Cel mai bun album.
&lt;A TARGET="_top" HREF="http://ad.ro.doubleclick.net/click%3Bh=v7/3542/3/0/%2a/c%3B100056988%3B0-0%3B0%3B13951113%3B4307-300/250%3B20863055/20880948/1%3B%3B%7Esscs%3D%3fhttp://www.provideo.ro"&gt;&lt;IMG SRC="http://m.de.2mdn.net/1298950/300x250_blank.GIF" BORDER=0&gt;&lt;/A&gt;
Cel mai bizar se simt, probabil Voltaj si, mai ales, Holograf, care se "bat" cu pustoaica de gradinita pentru trofeul destinat celui mai bun album.

Iata si principalele nominalizari:

Cel mai bun grup: 3Sud Est, Akcent, DJ Project, Hi-Q, Simplu.

Cea mai buna piesa: 3Sud Est - Iubire, Cleopatra Stratan - Ghita, DJ Project - Esti tot ce am, Simplu - Oficial imi merge bine, Stefan Banica Jr. ft. Stefan Banica Sr. - Cum am ajuns sa te iubesc.

Cea mai buna interpreta solo: Anda Adam, Anna Lesko, Blondy, Corina, Loredana.

Cel mai bun interpret solo: Alex, Cheloo, Florin Chilian, Pavel Stratan, Stefan Banica Jr.

Cel mai bun hip-hop: Bitza - Armele pregatite, BUG Mafia ft. Alexandra Vlad - Viata Noastra, Cheloo - Operatiunea c*r pansat, Sisu si Puya ft. Alex - Mai vrei, Spike ft. Cheloo - Bizar.

Cel mai bun artist debutant�: Adrian Eftimie, Alex, Andi ft. Aida, Cleopatra Stratan, Spike ft. Cheloo.

Cel mai bun dance: 3Sud Est - Iubire, Activ - Reasons, Akcent - French Kiss, Crush ft. Alexandra Ungureanu - Aprinde dragostea, DJ Project - Esti tot ce am.

Cel mai bun rock: Cross - Un minut, Iris - Vino pentru totdeauna, Keo - Dac-as putea sa zbor, Voltaj - Stiu, Zdob si Zdub - Miorita.

Cel mai bun album: Activ - Everyday, Cleopatra Stratan - La varsta de 3 ani, DJ Project - Povestea mea, Holograf - Taina, Voltaj - Revelator.

Cel mai bun pop: Andra - Ramai cu mine, Directia 5 - Stai! Nu ma ocoli, Florin Chilian - Zece, Holograf - Esti asa frumoasa, Proconsul - Tu ma poti schimba.

Cel mai bun alternativ: Animal X ft. Corina - Ca la inceput, Cassa Loco - Tu si cu prietena ta, OCS - Iaurt, Suie Paparude - Armada verbala, Timpuri Noi - Umbrela. (D.P.)


Gindul


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan

Copilasul-minune a provocat un urias val de simpatie în rândul românilor, si nu numai. Dovada faptului ca talentul si carisma nu asteapta vârsta majoratului. De fapt, daca esti „ales”, nu ai nevoie de mai mult de 3 ani. Aceasta este vârsta fiicei unui moldovean înzestrat, modest si cu picioarele pe pamânt, care ne-a facut pe toti sa fredonam: „Ghita, te-astept diseara la portita...”

Oblique


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Nu stiu unde sa gasesc si eu Oblique...n-am vazut-o niciodata (tineti minte? A mai fost un articol in ea despre Cleo, mai demult). Cred ca se distribuie numai la o anumita firma de televiziune prin cablu.
Aseara m-am grabit si nu am atasat si fotografia cu Cleo. Iat-o:


(a cazut netul! revin)


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

4.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
PROTV MD:

LA 3 CATEGORII
     02/05/07
Cleopatra Stratan devine tot mai populara. Mica vedeta este nominalizata la premiile MTV Romania. Decernarea trofeelor va avea loc pe 10 mai la Sibiu.

presa despre cleo protv md:la 02/05/07 cleopatra stratan devine tot mai populara. mica vedeta este

3.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
STIRILE ROMANTICA
RSS

Cleopatra Stratan, cea mai iubita in Japonia

Artista a semnat pentru promovarea albumului in Asia


   
Fenomenul Cleopatra Stratan a cucerit si Japonia cu "Ghita" al ei. Devenita peste noapte unul dintre cei mai bine vanduti artisti romani.

Micuta artista este cunoscuta japonezilor inca din toamna anului trecut, cand videoclipul piesei "Ghita" a fost prezentat intr-un show de televiziune japonez. Impactul asupra publicului nipon a fost urias, iar Cleopatra a cucerit topurile din Japonia, devenind in scurt timp o vedeta.

"Am fost contactati de reprezentantii Pony Canyon Inc., una dintre cele mai mari case de productii din Japonia. Impreuna cu Cat Music, casa de discuri care ne reprezinta in Romania, am urmat procedurile de colaborare, astfel ca albumul "La varsta de trei ani" va fi lansat in Japonia", declara Pavel Stratan.

Desi piesa "Ghita" are o varianta in limba engleza, realizata special pentru piata din strainatate, japonezii au preferat originalul.

Desi a confirmat ca exista mai multe oferte din strainatate si ca, foarte probabil, albumul fiicei sale va fi lansat in mai multe tari din Europa, Stratan a infirmat insa zvonurile potrivit carora fiica sa va sustine concerte "peste granita".

"Nici pentru toti banii din lume n-as fi de acord sa plec cu Cleopatra in vreo tara, pentru vreun concert. Eu consider ca, in momentul de fata, gradinita este mai importanta decat lansarea ei in toata lumea. Iar daca albumul "La varsta de trei ani" e cu adevarat asa de bun cum il considera fanii, se va putea promova si fara prezenta Cleopatrei", sustine Stratan.

Cleopatra Stratan si-a lansat pe 18 aprilie albumul de debut, "La varsta de trei ani".

Articol de: Leon Martincu


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 17 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Click de azi, 5 mai:


La Premiile MTV 2007, Cleo are trei nominalizări, iar Pavel doar una
Cleopatra i-a luat faţa lui Stratan

Cleopatra a fost acompaniată la chitară, în fiecare spectacol, de tatăl său
Cleopatra a fost acompaniată la chitară, în fiecare spectacol, de tatăl său
Cleopatra a reuşit să-şi detroneze tatăl, pe Pavel Stratan, la capitolul vânzări, albumul solistei în vârstă de doar 4 ani obţinând încasări de peste 4 miliarde de lei vechi. Dar, performanţele profesionale ale acesteia nu se opresc aici: la ediţia din acest an a Premiilor MTV, Cleopatra e nominalizată la trei secţiuni, iar Pavel doar la una.

Pavel Stratan a fost, în perioada 2004-2006, cel mai bine cotat solist din România, reuşind să vândă trei albume în peste 400.000 de exemplare. Casa de producţie Cat Music l-a recompensat pentru performanţa înregistrată cu câte un Dublu Disc pe Platină pentru fiecare material discografic.

Însă, vara trecută, cea care avea să-l detroneze pe Stratan era chiar fiica acestuia, în vârstă de doar 3 ani. Piesa "Ghiţă" a ajuns rapid hit-ul anului, Cleopatra devenind artista cu cel mai mare onorariu pentru o prestaţie live: 10.000 euro, sumă oferită de organizatorii unui spectacol din Bacău.

N-au întârziat să apară şi distincţiile, astfel că, la ediţia din acest an a Premiilor MTV, eveniment ce va avea loc la Sibiu, pe 10 mai, micuţa e nominalizată la trei categorii, iar Pavel doar la una. Bine că nu se bat la aceeaşi secţiune! Succesul fulminant de care s-a bucurat Cleopatra, atât în ţară cât şi în străinătate, a stârnit până şi interesul reprezentanţilor "Guinness Book", care vor să o includă în paginile vestitei publicaţii de recorduri, ca fiind cea mai tânără solistă care a înregistrat un album şi a susţinut un concert live de două ore.

Cleopatra

Nominalizări Premiile MTV 2007:

-Cel mai bun artist debutant
- Cel mai bun album: "La vârsta de trei ani"
- Cea mai bună piesă: "Ghiţă"

Vânzări: peste 250.000 de unităţi pentru albumul "La vârsta de trei ani"
Distincţii: Triplu Disc de Diamant

Pavel Stratan

Nominalizări Premiile MTV 2007:

- Cel mai bun interpret solo

Vânzări: 400.000 de unităţi pentru albumele "Amintiri din copilărie" Vol. I, II, III
Distincţii: Dublu Disc de Platină
>> Articol semnat de Cristiana Mitroi, Dana Enache (2420 afisari)
>>  Comentarii
Adauga comentariul tau
4. cleopatra - lavinia (60 afisari)
Re: sa devi mare vedeta - charchaci stefan (6 afisari)
3. O MINUNE DE COPIL - ELA (79 afisari)
2. felicitari - Francesca (75 afisari)
1. O dulceata de fetita - camy fatu (95 afisari)

presa despre cleo click azi, mai:la premiile mtv 2007, cleo are trei iar pavel doar i-a luat

41.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


presa despre cleo

4.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Articolul din Click:

presa despre cleo articolul din click:

65.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Iar pe prima pagina (scuze, nu s-a scanat complet!),
"Stratan <<batut >> de propria-i fata"

presa despre cleo iar prima pagina (scuze, s-a scanat >> propria-i fata"

73.1KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
luni, 7 mai 2007
Cleopatra şi-a depăşit maestrul


Cleopatra Stratan şi-a eclipsat încă o dată tatăl prin numărul de nominalizări la premiile MTV din acest an. Încă de la debutul cu hitul "Ghiţă", Cleopatra a început să caştige mai mult decat tatăl Pavel Stratan sau alţi artişti romani. Anul acesta, micuţa cantăreaţă în varstă de trei ani, a fost nominalizată la trei categorii ale premiilor MTV: cel mai bun debut, cel mai bun album şi cea mai bună piesă. Albumul de debut, "La varsta de trei ani" a avut vanzări vanzări de 25.000 de exemplare şi a adus încasări de 400.000 de lei.

Curentul


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Şi-a detronat tatăl      07.05.2007
Mai mult despre:
Stratan Cleopatra
Stratan Pavel
Cleopatra a reuşit să-şi detroneze tatăl, pe Pavel Stratan, la capitolul vânzări, albumul solistei în vârstă de doar patru ani obţinând încasări de peste patru miliarde de lei vechi. În plus, la ediţia din acest an a Premiilor MTV, Cleopatra e nominalizată la trei secţiuni, iar Pavel - doar la una.

Pavel Stratan a fost, în perioada 2004-2006, cel mai bine cotat solist din România, reuşind să vândă trei albume în peste 400.000 de exemplare. Casa de producţie „Cat Music” l-a recompensat pentru performanţa înregistrată cu câte un Dublu Disc pe Platină pentru fiecare material discografic. Însă, vara trecută, cea care avea să-l detroneze pe Stratan era chiar fiica acestuia. Piesa „Ghiţă” a ajuns rapid hitul anului, Cleopatra devenind artista cu cel mai mare onorariu pentru o prestaţie live: 10.000 euro, sumă oferită de organizatorii unui spectacol din Bacău.

N-au întârziat să apară şi distincţiile, astfel că, la ediţia din acest an a Premiilor MTV, eveniment ce va avea loc la Sibiu, pe 10 mai, micuţa e nominalizată la trei categorii, iar Pavel - doar la una. Din fericire, nu se bat la aceeaşi secţiune! Succesul fulminant de care s-a bucurat Cleopatra atât în ţară cât şi în străinătate, a stârnit până şi interesul reprezentanţilor „Guinness Book”, care vor să o includă în paginile vestitei publicaţii de recorduri ca fiind cea mai tânără solistă care a înregistrat un album şi a susţinut un concert live cu durata de două ore.

music.md


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Imagen del videoclip de Ghita, el single que ha hecho famosa a Cleopatra.

elEconomista.es | 20:32 - 9/05/2007

presa despre cleo imagen del videoclip ghita, single que hecho famosa 20:32 9/05/2007

3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
(pt. textul de mai sus)

presa despre cleo (pt. textul mai sus)

10.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan, de cuatro años.

Una niña de cuatro años triunfa en los escenarios e internet
La rumana Cleopatra Stratan coloca su canción 'Ghita' en el número uno de Rumanía y más de un millón de internautas ven el vídeo en en la red
Saltear extras e ir al cuerpo de la noticia
XpresateAñade tu opinión

Cleopatra Stratan, de cuatro años.

Publicidad
Click here to find out more!
Efe, Madrid

Tiene sólo cuatro años pero Cleopatra Stratan ha conseguido, en menos de 10 meses, colocar su single Ghita en el número uno de las listas de Rumanía y amenaza con repetir su éxito en el resto de Europa, después de que su videoclip haya recibido más de millón y medio de visitas en Youtube.

Sin embargo, Cleopatra puede pasar de ser la artista musical del año a un hito en su país si materializa, este jueves, alguna de las tres nominaciones que ha recibido para los premios MTV de Rumanía a la mejor canción, mejor álbum y mejor artista revelación.

El pasado verano, y pocas semanas después de darse a conocer interpretando una canción a dúo con su padre, el cantante moldavo Pavel Stratan, Cleopatra, publicó La varsta de tre ani (A la edad de tres años), su primer disco en solitario del que ha vendido más de 130.000 copias.

Parón menos en internet


presa despre cleo cleopatra stratan, cuatro años.una niña cuatro años triunfa los escenarios

7.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Star Barometru

1.Mircea Rednic – pentru că a câştigat cu Dinamo în Ghencea dupa 18 ani...
2.Cleopatra Stratan – pentru că l-a dus pe „Ghiţă” până în Japonia
3.George Michael – pentru că vine să concerteze în România
4.Mihai Trăistariu – pentru că „vinde gogoşi” cu restaurantul chinezesc...
5.Şerban Ionescu – pentru că vânează raţe sălbatice, deşi stă la doi paşi de supermarket


Oblique Magazin


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Societatea Culturală Filarmonia Turda vrea să facă, în 2007, cultură, medicină, turism şi distracţie
Cristina Ferenţiu

Lunile de vară aduc cu ele şi distracţia. Proiectele „Filarmonia” iau în calcul, în iunie, sărbătorirea „Zilelor Inocenţei”, cu totul altfel decât au fost până acum. Pentru 1 şi 2 iunie se pregătesc două zile pline cu evenimente pentru copii de la 0 la 17 ani, concursuri pentru bebeluşi dar şi pentru adolescenţi. Se pare că locaţia aleasă pentru sărbătoarea copilului ar fi Câmpia Turzii, unde sunt toate şansele să poposească şi Cleo Stratan, printre alte surprize pentru tineri şi clovni de la Circul de Stat din Bucureşti, care vor interacţiona cu copiii şi vor face spectacol pentru ei. În luna august, distracţia se mută la Mihai Viteazu.
, Turda


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 16 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 8  

Mergi la