Pavel Stratan pentru inimile tuturor
Inregistreazate si lasa parerea ta.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pavel Stratan pentru inimile tuturor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PAVEL STRATAN PENTRU INIMILE TUTUROR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pisy_rasfatata pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 55 ani
Pavel Stratan pentru inimile tuturor / Cleopatra / Concert 20 decembrie Moderat de Fan(atic), pavel stratan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


puteti vedea si cum arata sala Polivalenta.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Sambata, 20 Decembrie 2008, ora 19:00
Sala Polivalenta

Micuta artista a tinut neaparat ca la singurul ei concert din 2008, sa fie invitati si copii cu posibilitati financiare reduse, copii care nu-si permit sa-si cumpere un bilet la concertul ei, copii orfani, suferinzi, cu dizabilitati, oferindu-le cu aceasta ocazie, un frumos cadou de Craciun. Asadar, schimbarea datei, precum si a locatiei concertului, nu poate fi decat de bun augur, mai ales in ceea ce ii priveste pe invitatii speciali ai micutei Cleopatra.

In deschiderea spectacolului, Cleo va canta 4 piese de pe albumul "La varsta de 3 ani", printre care si single-ul "Ghita", impreuna cu 40 de copii talentati ce alcatuiesc corul "Stelutele Europei" – cor sustinut de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Cleopatra Stratan isi va continua spectacolul in stilul sau inconfundabil, cu piese extrase de pe cel de-al doilea album al sau intitulat "La varsta de 5 ani", precum si cu piese incluse pe primul sau album.

Biletele achizitionate pentru Concertul reprogramat din 27 septembrie 2008 se vor echivala in functie de categoriile de pret, avand in vedere structura asemanatoare a Salii Polivalente si a Stadionului Cotroceni.
Vanzarea noilor bilete va incepe in 01 octombrie 2008 h 18:00.
Echivalarea biletelor achizitionate pana la data 20 septembrie va incepe in 02 octombrie la Casieria Bilete.ro. Persoanele care vor schimba biletele vor trebui sa returneze la Casieria biletele vechi.

Bilete.ro

concert decembrie sambata, decembrie 2008, ora 19:00sala artista tinut neaparat singurul concert din

13.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Ghita, te-astept pe 20 decembrie la portita!

Cleopatra StratanSi Cleopatra Stratan, copilul-minune al muzicii romanesti pregateste un concert de Sarbatori. Micuta Cleo promite ca-l aduce pe Ghita pe scena Salii Polivalente pe data de 20 decembrie.


concert decembrie ghita, te-astept decembrie stratansi cleopatra stratan, muzicii romanesti

12.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


concert decembrie

34.2KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Pavel Stratan: “Cleopatra a câştigat banii pe care i-a meritat”
Azi - 15:53 Anca Nicoleanu | 0 comentarii
Rating:
0 voturi
Marime text a A  Trimite pe email   Comenteaza

    * foto(2)

Îşi va susţine fiica, pe Cleopatra, la concertul de mâine, 20 decembrie, de la Sala Polivalentă. Acum o săptămână i s-a născut al doilea copil, Cezar, pentru care a realizat deja un program de satiră şi umor, pentru atunci când va fi mare. De ce vine rar în România şi ce a făcut cu banii pe care i-a câştigat Cleopatra, ne povesteşte Pavel Stratan.
Cleopatra Stratan
19 Dec 2008 Cleopatra Stratan
Pavel si Cleopatra Stratan
19 Dec 2008 Pavel si Cleopatra Stratan

Pavel si Cleopatra Stratan
Cleopatra va avea concert mâine, pe 20 decembrie, la Sala Polivalentă. Cum merg vânzările la bilete?
Foarte bine, Cleopatra are foarte mulţi fani şi acest lucru nu poate decât să mă bucure. În afară de cei care şi-au cumpărat bilet, la concert vor veni şi o mulţime de copii care nu ar putea să-şi permită să cumpere bilet. A fost dorinţa Cleopatrei de a le face acestor copii un cadou în preajma Crăciunului.

Ea a mai avut programat un concert, anul ăsta, care ulterior a fost anulat. Ce s-a întâmplat atunci?
Nu a fost anulat, ci doar reprogramat. Decizia de a-l reprograma a venit într-un mod cât se poate de firesc, având în vedere că acest concert trebuia iniţial susţinut pe Stadionul Cotroceni.
Publicitate

Luând în calcul prognoza meteo, nu ne-am putut permite să riscăm. Este vorba până la urmă despre un copil care cântă pentru alţi copii.

Alături de cine va cânta Cleopatra sâmbătă?
Aşa cum bine ştiţi, la concert am invitat o mulţime de copii cu dizabilităţi, suferinzi, cu posibilităţi materiale reduse şi am reuşit să facem acest lucru prin intermediul unor fundaţii. Am considerat că este o onoare pentru noi ca un cor al uneia dintre fundaţii, format din 40 de copii talentaţi, să cânte alături de Cleopatra. Desfăşurătorul concertului îmi doresc să fie o surpriză.

Destul de rar prin România, în ultima vreme. De ce?
Venim în Bucureşti atunci când este cazul, când avem treabă. Mai mult decât atât, în ultima perioadă l-am aşteptat pe Cezar, aşa că a fost mai greu să ne deplasăm.

Eşti tată pentru a doua oară. Felicitări! Când s-a născut Cezar?
Sâmbătă, 13 decembrie, de Sf. Andrei în calendarul catolic. Sunt în culmea fericirii! Cezar a avut la naştere 3,5 kg şi 53 cm. Cleopatra este înnebunită. Îl iubeşte foarte mult şi vrea să-şi petreacă cât mai mult timp lângă frăţiorul ei. Concertul programat pe 20 decembrie la Sala Polivalentă i-l va dedica lui din tot sufletul.

Ce aţi făcut la Chişinău, în toată această perioadă?
Am lucrat la albumul Cleopatrei, am compus, am lucrat la un proiect de umor şi satiră pe care-l pregătesc pentru Cezar încă din momentul în care am aflat că o să fie băiat.

Acum câţiva ani, în momentul în care deveniseşi faimos aici cu piesa “Eu beu”, ai spus că vrei să te stabileşti la Bucureşti. Ce te-a făcut să te răzgândeşti?
Deciziile de acest gen se iau în general de comun acord cu familia. Momentan nu am considerat că este un moment prielnic să facem acest pas. Mai mult decât atât, avem o mulţime de lucruri care ne leagă de Republica Moldova şi la care ar fi greu să renunţăm: gradiniţa Cleopatrei, studioul ei, salonul Rodicăi. Am considerat că e mai bine pentru copiii noştri ca momentan să rămânem aici. Mai târziu, dacă ei îşi vor dori să facă această schimbare, va fi şi decizia lor.

Sau ai preferat să o protejezi pe Cleopatra şi de aceea aţi rămas la Chişinău?
Şi acesta este un motiv. Cleopatra trebuie să-şi trăiască copilăria în primul rând. Faptul că am avut norocul de a avea un copil aşa talentat nu poate decât să mă bucure. Era de datoria mea ca părinte să-i susţin pasiunea. Însă de aici până la a uita că până la urmă este un copil care trebuie să se bucure de lucrurile specifice vârstei este drum lung. Cleopatra este un copil modest, un copil ca toţi ceilalţi, nu se simte într-un fel deosebit faţă de prietenii şi colegii ei de la grădiniţă. Am considerat că pot ţine mai bine lucrurile sub control aici în Chişinău, decât în Bucureşti.

În perioada în care Cleopatra era cel mai difuzat artist din România, cu “Ghiţă”, s-au găsit destui care să spună că o epuizezi, că ea a ajuns să întreţină toată familia... Cum ai reacţionat când ai auzit ce se vorbeşte?
Am auzit speculaţiile de acest gen. În primul rând, Cleopatra este una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea şi nu aş face niciodată ceva care să-i pericliteze sănătatea sau care să o facă nefericită. Îmi doresc tot ce-i mai bun şi frumos pentru copilul meu. Nu am solicitat-o în nici un fel. Ea n-a mai susţinut un concert de doi ani, are o memorie fantastică, astfel încât reţine piesele jucându-se pe lângă mine, în timp ce eu le compun, aşa că nu are nevoie nici măcar de repetiţii susţinute.

În ultimele luni au mai existat solicitări de concerte din România? Le-ai onorat?
În ultimele luni nu am onorat nici o propunere. M-am dedicat 100% Cleopatrei şi Rodicăi. De asemenea, am avut o grămadă de proiecte pe care mi le propusesem să le termin, cum ar fi noul album al Cleopatrei, materialul pe care l-am pregătit pentru Cezar.

Acum doi-trei ani, câţiva artişti din Republica Moldova te-au acuzat de plagiat. Atunci nu ai dorit să comentezi. Poţi spune acum mai multe despre acest subiect?
Nu am motive să comentez nici acum. Lucrurile au fost cât se poate de clare şi de obicei consider că adevărul iese singur la iveală.

Cântă şi fratele tău, Nelu. Colaboraţi cumva pe plan artistic?
Fratele meu a lansat de curând primul sau album, “Zai-zai”. Este o mare bucurie pentru mine că s-a lansat şi el. Şi dacă va trebui vreodată să colaborăm, voi face acest lucru cu cea mai mare plăcere, doar mi-este frate!

Tu când vei scoate un disc nou?
Nu am avut timp şi pentru mine. Aşa este când ai un copil care are mai mult succes decât tine. Am mai spus şi repet, înainte eram Pavel Stratan, acum sunt tatăl Cleopatrei şi mă bucură mult mai mult această titulatură.

Parcă aveai o afacere la Chişinău, un magazin de casete audio...
Nu am avut niciodată un asemenea magazin. Fratele meu este cel care are un magazin cu CD-uri, DVD-uri. În schimb Rodica, soţia mea, are o pasiune pe care a şi concretizat-o. Este vorba despre un salon de înfrumuseţare.

Trăieşti exclusiv din muzică?
Da. Sunt norocos că reuşesc să-mi întreţin familia din pasiunea mea cea mai mare, muzica.

Cleopatra a câştigat mulţi bani în România...
Cleopatra a câştigat banii pe care i-a meritat. Sumele nu contează. Important este ca ea să fie fericită.

I-ai investit în ceva sau i-ai pus deoparte, să se folosească de ei când va fi mare?
Să ştiţi că banii pe care îi voi câştiga îi voi investi pe toţi doar pentru Cleo şi Cezar.
Prima investiţie pe care am făcut-o pentru Cleo este studioul care chiar îi poartă numele.

Ţi-a propus vreun artist din România vreo colaborare?
Nu, nu mi-a propus nimeni.

Mai faci scamatorii?
Nu mai fac scamatorii. Decât ca să o distrez câteodată pe Cleo.




concert decembrie pavel stratan: “cleopatra banii care i-a 15:53 anca nicoleanu text a  trimite

21.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
telutele Europei in concert cu Cleopatra Stratan sambata la Sala Polivalenta
Print E-mail Trimite prin Yahoo! Messenger Bookmark and Share
Bucuresti, 19 decembrie 2008

Sambata, 20 decembrie 2008, incepand cu ora 17.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti grupul vocal al Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, STELUTELE EUROPEI va canta, in concert cu Cleopatra Stratan.

La invitatia Cleopatrei Stratan, cei mai mici membri ai grupului Stelutele Europei vor urca pe scena in singurul concert din acest an al Cleopatrei Stratan. In deschiderea spectacolului, copiii vor canta alaturi de Cleo, trei melodii din repertoriul ei si alte doua piese de pe albumul "La varsta de 3 ani".

Grupul "Stelutele Europei" este alcatuit din 40 de copii foarte talentati, care cu sprijinul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei au beneficiat de cursuri de canto si burse. Cei mai mici dintre acestia vor fi prezenti sambata, 20 decembrie, pe scena impreuna cu micuta detinatoare a celor cinci recorduri mondiale la cei numai cinci ani ai ei.
In cel peste un an de activitate, grupul vocal a participat la diferite spectacole, ultimul dintre acestea fiind "Craciunul la Palat", organizat cu ocazia sarbatorilor de iarna. Membrii grupului vocal au castigat si diferite concursuri nationale de muzica, interpretare si au participat la emisiuni televizate.

Stelutele Europei fac parte din Clubul de Excelenta Dan Voiculescu, club care reuneste in prezent peste 400 de membri. Copiii participa la cursuri gratuite in cele sase domenii de activitate: muzica, desen si pictura, teatru, dans modern, informatica si limbi straine.

Biroul de Presa si Relatii cu Publicul
Tel. 021.335 45 05
Tel./Fax 0762.233.114
e-mail:
Site:


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra reloaded

    * Autor: Raluca Moisă
    * Data: 19 dec 2008
    * 240 afişări
    * Rank: 4,00 din 2 voturi

    *

      Mărime text:
      - + |
    * Trimite unui prieten |
    * Print

Micuţa cântăreaţă se pregăteşte de o nouă întâlnire cu fanii, dar nu uită să se bucure de copilărie şi vrea de la Moş Crăciun „o cosmetică de jucărie”. Cleo Stratan va susţine mâine, la Sala Polivalentă, cel de-al doilea mare concert al său. Micuţa va primi un exemplar din Cartea Recordurilor, în care este menţionată de cinci ori.
(+) Click pentru a mări
În cel mai nou videoclip al său, „Zunea-Zunea”, Cleopatra a fost înconjurată de multe animăluţe Foto: credit
1 /2
Imaginea anterioara
Publicitate
„Mă distrez şi mă pregătesc pentru concert”, spune Cleo, într-o pauză de joacă, între două interviuri. Mult mai dezinvoltă decât la debut, fetiţa se simte în largul ei printre camerele de luat vederi şi afişează o cochetărie specifică vârstei. De altfel, vrea ca Moş Crăciun să-i aducă „o cosmetică”. „De jucărie, nu adevărată”, completează ea repede. Până atunci, Cleopatra Stratan este „ocupată” cu fratelei ei, micuţul Cezar, care a venit pe lume sâmbăta trecută. „Abia aştept să crească şi să cântăm împreună”, mărturiseşte ea.

Cea mai mică vedetă din România

Cleo, acum în vârstă de şase ani, se pregăteşte de o nouă întâlnire cu fanii. După o pauză de doi ani, fiica lui Pavel Stratan a lansat un nou album, „La vârsta de cinci ani”, disc pe care îl va promova la spectacolul de mâine-seară, acompaniată de tatăl său şi de trupa Millenium. „Eu cred că va fi o atmosferă diferită faţă de primul ei spectacol. Lumea o cunoaşte mult mai bine acum, iar show-ul este foarte aşteptat, deoarece în ultimii doi ani ea nu a mai avut niciun concert”, spune Pavel Stratan.

Nu doar fanii - copii, părinţi şi bunici - aşteaptă cu nerăbdare spectacolul, ci şi protagonista. „Nu are emoţii deloc, de fapt, cred că nici nu ştie ea ce înseamnă emoţiile. Dimpotrivă, mă tot întreabă când e concertul. Îi place foarte mult să fie pe scenă. După primul ei spectacol, când a văzut camera plină de jucării, m-a întrebat: «Tăticule, azi unde avem concert»? Cleopatra credea că asta i se va întâmpla şi-a doua zi, şi-a treia zi... Asta e reacţia unui copil... El nu poate să ţină minte decât că toată lumea i-a oferit cadouri, a aplaudat-o, i-a cerut autografe”, mărturiseşte tatăl micuţei cântăreţe.

Pentru Cleo, care cântă parcă dintotdeauna, scena e un lucru firesc, aşa că emoţiile au fost „preluate” de Pavel. „Eu am întotdeauna emoţii, chiar şi la concertele mele”, spune artistul basarabean care, de această dată, este totuşi puţin mai relaxat. „Când aude primele acorduri ale unei piese, Cleopatra ştie ce are de făcut, ştie că trebuie să cânte piesa respectivă. Însă nu are nicio indicaţie specială, dată dinainte”, explică Stratan.

Crmătorul concert, peste un an sau doi

În cei doi ani care au trecut între albumele Cleopatrei, Pavel Stratan a primit foarte multe oferte pentru ca fiica lui să apară din nou pe scenă. Suma-record care i s-a propus a fost de 10.000 de euro pentru o singură piesă, însă artistul nu a acceptat nicio ofertă.

Odată cu anunţul că micuţa va susţine cel de-al doilea spectacol, propunerile au apărut din nou, pentru sume la fel de mari. „Următorul ei concert va avea loc peste un an sau doi, când va lansa cel de-al treilea album. Am primit din nou propuneri şi mă bucur mult că lumea o place şi o solicită. Aş vrea şi eu să-mi dea cineva 10.000 de euro pentru o piesă... Însă mă gândesc la binele ei, e doar un copil”, mai spune Stratan.

Se mai găsesc încă bilete pentru concert

Concertul va avea loc de la ora 17.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti. În deschidere va cânta corul de copii „Steluţele Europei”. Biletele costă 20, 30, 50, 100, 150, 200 şi 300 de lei şi se mai găsesc în reţeaua magazinelor. Diverta, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, la casa de bilete a Sălii Polivalente şi on-line pe site-urile, şi

Teatrul, noua pasiune a Cleopatrei

„Cleopatra a crescut, are deja şase ani. Tot ceea ce face ea vine de la sine, e natural”, povesteşte Pavel Stratan care dezvăluie că, în afară de muzică, micuţa mai are o pasiune: teatrul.

„Mă surprinde de multe ori... Vine la mine în birou, deghizată în diverse personaje: ba apare cu o broboadă pe cap, ca o băbuţă, ba cu o păpuşă în braţe şi spune că e un copilaş şi a venit cu el la doctor. Are o imaginaţie foarte bogată”, povesteşte tatăl.
Acest lucru l-a determinat pe Pavel Stratan să se gândească la ceva serios pentru Cleopatra şi în ceea ce priveşte teatrul.

„Pe cel de-al doilea album are o poveste scrisă de mine, «Lupul, iezii şi vizorul». Am înţeles că un teatru vrea să monteze această scenetă, în care să apară mai mulţi copii, deşi în varianta de pe CD ea interpretează toate personajele”, spune Pavel Stratan, precizând că fiica sa „are o memorie foarte bună”.

Nu are o piesă preferată

„Nu pot niciodată să aflu ce piesă îi place. Când aude o melodie, am impresia că e preferata ei. Dacă trec la următoarea, aceea e noua piesă favorită”. „Toate piesele sunt preferatele mele”, confirmă şi micuţa. Cleopatra nu face eforturi să memoreze melodiile, pentru ea totul e, de fapt, o joacă. „Nu-i spun niciodată: uite, Cleopatra, avem o piesă nouă, hai să o înveţi.

Ea o prinde chiar când o compun, când o cânt eu la chitară, o învaţă din zbor. În momentul în care termin piesa, ea o ştie deja şi mi-o fredonează”, mărturiseşte tatăl ei, Pavel Stratan.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra îşi cântă vârsta
Joi, 18 decembrie 2008

La 20 decembrie, la Sala Polivalentă, Cleopatra Stratan îşi va lansa al doilea al­­bum, “La vârs­­ta de 5 ani”. Ală­­turi de ea vor fi 400 de copii, care compun corul “Ste­­luţele Eu­­ropei”. Du­­pă ce corul se va re­­trage de pe scenă, Cle­­opatra va încânta publicul cu noul său album. Bile­­tele pentru acest concert, care va începe la ora 19.00, se gă­­­sesc în reţeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului şi la Sala Polivalentă. Acestea costă între 20 şi 300 de lei.


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan cântă, sâmbătă, pe scena Sălii Polivalente
Cultura şi educaţie Micuţa artistă Cleopatra Stratan va concerta, sâmbătă, la Sala Polivalentă din Bucureşti, spectacol la care sunt invitaţi copii cu posibilităţi financiare reduse, care nu-şi permit să-şi cumpere un bilet, copii orfani, suferinzi şi cu dizabilităţi.

În deschiderea spectacolului, Cleopatra va cânta patru piese de pe albumul 'La vârsta de 3 ani', printre care şi single-ul 'Ghiţă', împreună cu 40 de copii talentaţi ce alcătuiesc corul 'Steluţele Europei' - cor susţinut de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cleopatra Stratan îşi va continua spectacolul cu piese extrase de pe cel de-al doilea album, 'La vârsta de 5 ani'.

Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, la magazinul Muzica, la Hard Rock Cafe, la Sala Polivalentă şi on-line pe ticketpoint.ro, myticket.ro şi bilete.ro.

Cleo, cum este alintată fetiţa, este cea mai bine plătită tânără interpretă, cea mai tânără artistă care a primit trei premii MTV şi cea mai tânără artistă care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional, recorduri notate de Academia Recordurilor Mondiale (World Records Academy).

Cleopatra a înregistrat un album, intitulat 'La vârsta de 3 ani', vândut în peste 300.000 de exemplare. După cea mai cunoscută piesă a micuţei artiste, 'Ghiţă', ce a ocupat locul I în topurile din România, Cleo a mai lansat 'Număr pân' la unu', 'Moş Crăciun' (alături de tatăl său, Pavel Stratan) şi 'Noapte bună'. 'Ghiţă' i-a adus Cleopatrei recordul mondial pentru categoria 'Cel mai tânăr artist care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional'. Piesa a fost tradusă în engleză şi spaniolă şi a avut succes în Japonia.

Cleopatra Stratan a lansat în acest an şi păpuşa care îi poartă numele. Jucăria s-a vândut în 5.000 de exemplare în doar trei zile.

Fiica solistului basarabean Pavel Stratan, Cleopatra şi-a făcut debutul în muzică la vârsta de trei ani printr-un concert pe parcursul căruia a cântat live, într-o sală arhiplină. Evenimentul a coincis cu lansarea albumului de debut al micuţei artiste, 'La vârsta de trei ani', care a atins cifra de vânzări record de peste 40.000 de unităţi în mai puţin de şase săptămâni de la apariţia pe piaţă. Cat Music, casa de discuri producătoare a albumului, i-a acordat Cleopatrei Dublul Disc de Platină, pentru a-i răsplăti munca şi vânzările record.
(2 citiri)
Trimis de AGERPRES


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
CU INTERVIU VIDEO


Cleopatra Stratan: „Mi-as dori ca toţi copiii să fie la fel de fericiţi ca mine”
31 Vizualizari
Cleopatra Stratan: „Mi-as dori ca toţi copiii să fie la fel de fericiţi ca mine”
După ce s-a gândit mult dacă să se facă poliţistă, pentru a putea da de urma misteriosului Ghiţă, devenit deja legendă, micuţa Cleopatra a decis să-si lanseze al doilea album din cariera sa muzicală


Albumul va fi lansat pe 20 decembrie si conţine 10 piese, muzica, orchestraţia si textele fiind semnate de tatăl micuţei artiste, Pavel Stratan. Pe lângă piesele care ne aduc tuturor aminte de vremurile lipsite de griji si însorite ale copilăriei, albumul mai conţine si alte melodii, în stilul cu care Cleo ne-a obisnuit deja. Mica vedetă încearcă să transmită adevărate lecţii de viaţă,

cu inimă de copil. Cu acest prilej, Cleopatra Stratan vrea să-i cheme pe toţi fanii ei, mai mici sau mai mari, la un concert de iarnă, care să anticipeze cadourile de Sărbători. Astfel, pe 20 decembrie, Cleo se va reîntâlni la Sala Polivalentă cu cei cărora le era dor de vocea si inocenţa ei. Invitat special în concert va fi tatăl, Pavel Stratan, cu care a si pregătit în timp concertul. Cleopatra a ţinut ca primii 100 de cumpărători ai albumului „La vârsta de 5 ani” să intre gratis la concert.
Iubitorii cântecelor Cleopatrei vor descoperi că, la cei 5 ani, fetiţa gândeste foarte serios, ca orice copil care ia viaţa asa cum este si se bucură de fiecare clipă a copilăriei. Cleo are o familie fericită, asteaptă un frăţior si în momentele ei de seriozitate spune că si-ar dori ca toate fetiţele si băieţii de-o seamă cu ea să fie la fel. Si speră că, prin cântecele ei care reflectă povesti, proverbe sau întâmplări reale, să si reusească acest lucru. Cel care o sprijină în tot ceea ce face este tatăl ei, care îi oferă în acelasi timp libertatea de a cânta doar atunci când vrea ea.

Lecţii reciproce

Pavel Stratan a hotărât ca, în afară de cele câteva evenimente legate de lansare, concertul anual si o sedinţă de autografe, Cleopatra să aibă un regim de viaţă ca al oricărui copil de vârsta ei. “N-a învăţat piese în plus, n-a învăţat versuri în plus, e un copil ca oricare altul în privinţa asta. Fiecare piesă are povestea ei. De exemplu, în , ei si în primul rând ei trebuia să-i spună ceva versul respectiv. Si cum simţea ea, asa scriam textul. Căţelusul din copilărie e adaptat, cred că e pentru prima oară când aflaţi că ea l-a trimis pe el să fure raţa din coteţ. Restul e la fel. La melc, melc, codobelc... are coarne, dar nu-mpunge... Si asa mai departe. I le-am făcut ei, m-am inspirat, dar am încercat să i le cânt, să aibă un mesaj. au o poveste. - ele, gâstele s-au supărat pe el si au plecat de-acasă. Piesele sunt acum ale Cleopatrei, dar să stiţi că, dacă le ascultaţi cu atenţie, maturi fiind, veţi vedea că ele se adresează tuturor vârstelor. Si Cleo speră să vă placă, ea le-a învăţat foarte usor, în timp, aproape că le-am compus în joacă împreună”.
Prima piesă al cărei videoclip s-a filmat deja este “Zunea-Zunea”. Videoclipul are o poveste frumoasă, asa cum era de asteptat, regia fiind semnată Iulian Moga. “Ideea videoclipului mi-a venit într-un mod cât se poate de natural. Cleo este un copil ca toţi ceilalţi, căruia îi plac, evident, animalele. Filmarea a reprezentat o adevărată provocare pentru mine - cu animalele si copiii e cel mai greu să lucrezi”, spune regizorul.

Un copil ca oricare altul

În rest, timpul fetiţei se împarte în mod normal între joacă, somn si mai ales familie. Cleopatra asteaptă un frăţior, este nerăbdătoare, a înţeles de când a aflat că nu va mai fi singură la părinţi că va avea parte de o foarte mare bucurie la nasterea lui. Cine stie, poate că se gândeste de pe acum la un cântecel dedicat lui. Mângâie burtica mamei si îsi face planuri de joacă împreună cu cel cu care se va duce în parc, pe care-l va conduce mai târziu la grădiniţă. Nimeni nu are vreun plan de dirijare a celui care va fi cel mai mic membru al familiei Stratan spre muzică. Dar dacă se va întâmpla ca micuţului să-i placă, cine poate sti ce duet iese. După concertul din 2008, Cleopatra se va întoarce, ca de obicei, între cei dragi. Va face lecţii, va lua vacanţă, îl va primi cum se cuvine pe frăţior. Si cum îi plac foarte mult rochiţele elegante, Cleo va sti să-i roage pe părinţi să-i aleagă cea mai reusită ţinută pentru seara în care-l va astepta pe Mos Crăciun.

Jurnalul Cleopatrei

Împreună cu albumul, Cleo mai face un cadou fanilor de orice vârstă: un jurnal. Jurnalul Cleopatrei Stratan e scris de un copil, într-un fel dictat tatălui, compus din gândurile curate si frumoase ale vârstei: “Îmi place foarte mult să colecţionez dinozauri si mai mici si mai mari”; „Mă gândeam, când voi creste mai mare, să mă fac poliţist ca să-l pot găsi pe Ghiţă mai usor. Dar nu cred că asta va fi cea mai bună soluţie. Cine stie, poate până atunci se va întoarce el si singur...”; „Aflându-mă cu tati la grădina zoologică, am văzut acolo o zebră neagră cu dungi albe si mi-a plăcut. Abia astept să mă mai duc si a treia oară. Oare cum va fi? (în al treilea volum cred că vă spun si vouă”; „Acum am păpusa mea si ceea ce-mi doresc eu cel mai tare este să nu crească niciodată!...”.

Rugăciune

Pentru că de foarte mică a învăţat de la familie rugăciunile importante, Cleo a ţinut ca si pe acest al doilea album să le prezinte într-un fel. Fără să-i ceară nimeni, micuţa are momentele ei de liniste, în care se roagă pentru că vrea să vadă cât mai mulţi oameni fericiţi. Chiar dacă ea nu este un copil care să râdă cu gura pâna la urechi, cine o cunoaste stie că e o fetiţă veselă, care însă gândeste serios. Si mult. De aceea, Cleo a compus un amestec de gânduri cu rugăciuni, pe care a ţinut să-l imprime pe coperta albumului.

“Rugăciune. Doamne, dăruieste nouă liniste pentru a ne împăca cu ceea ce nu se poate schimba, dă-ne nouă voinţă, pentru a schimba ceea ce se poate si înţelepciune pentru a deosebi una de alta!”

“Comparaţii. Noi, copiii, în comparaţie cu cei maturi, nu avem nici trecut si nici viitor la care să ne gândim cum ar trebui construit. În schimb, stim foarte bine a trăi prezentul ce ne însoţeste, oriunde si oricând, bucurându-ne de fiecare clipă petrecută cu sinceritate si încredere în ceea ce facem. Iar oamenii maturi, faţă de noi, privesc viitorul cu atâta neliniste, încât uită să-si trăiască prezentul. Ei îsi pierd sănătatea pentru a face bani, ca apoi să-si cheltuiască banii pentru a-si recupera sănătatea. Tot ei ar trebui să stie că nu-i bogat cel care are mai mult decât toţi, dar mai bogat e cel care are nevoie de mai puţin decât fiecare!”

“Mulţumiri. La această vârstă, dacă ar fi să-i mulţumesc tatălui meu, i-as mulţumi pentru că a-nţeles la timp că un copil se educă atunci când stă de-a latul patului, nu de-a lungul!”

“Fericirea. Cea mai bună modalitate de-a obţine fericirea pentru tine este s-o cauţi pentru alţii!”

O familie de muzicieni

Nu o dată s-a spus despre ea că e demnă de intrat în Cartea Recordurilor, graţie vârstei la care a fost luată în serios ca solistă. Cleopatra Stratan a mostenit genetic talentul si asta s-a văzut încă de când a început să vorbească. L-a uimit atunci pe tatăl ei cu usurinţa cu care reproducea, aproape fără să priceapă, până la capăt, orice vers cântat de el. Părinţii Cleopatrei au înţeles că nu au de-a face cu un moft de copil, ci cu ceva care merită arătat lumii. Mama si tatăl micuţei Cleo nu au vrut, iniţial, să o expună pe scene de spectacol, dar fetiţa însăsi a urcat alături de tatăl ei încă înainte de a face trei anisori. Si nu a stat degeaba, a cântat lângă el, fapt care a smuls din primele secunde aplauzele publicului. De atunci, Cleopatra Stratan este obisnuită cu atenţia spectatorilor, este coplesită cu jucării din plus de la admiratorii de-o seamă cu ea, dar si de la părinţii acestora.
De la vârsta de trei ani până azi, la cea de cinci, Cleo a parcurs un drum în care normalitatea a fost întretăiată de succesul la public. Atât Pavel, cât si toată familia Stratan au hotărât să-i permită Cleopatrei să apară în public exact atât cât doreste. Asa au apărut cele câteva concerte, le numeri pe degete, lansarea păpusii si a albumelor. În rest, e un copil talentat, care se pare că-i va depăsi pe cei care fac muzică acum în familie. Nelu Stratan, la rândul lui muzician, recunoaste că nepoţica lui mai are foarte puţin si învaţă muzică la fel ca el. Unchiul Cleopatrei s-a mândrit mereu cu nepoata care-l tot caută pe Ghiţă: “O stiu de când articula primele poezii. Căci puţină lume stie că ei îi plac la nebunie poeziile. Orice înseamnă vers bun reţine cu o usurinţă de geniu. Împreună cu tatăl ei, Cleopatra are mai mereu chef să compună. Mai ales acum, la noul album, se poate spune linistit că ea este coautor al cântecelor. Pavel nici nu concepe să facă versuri fără să se sfătuiască cu ea. Cred că e mostenire de familie”. Cleopatra, la rândul ei, îsi adoră tatăl, iar pe unchiul ei îl iubeste, cu sau fără melodiile lor. A crescut într-o casă în care muzica si voia bună au domnit mereu. Asa cum si le exprimă, gândurile ei sunt aproape mereu îndreptate către toţi copiii lumii, cărora le doreste din tot sufletul o copilărie la fel de fericită ca a ei si o familie caldă si prietenoasă.

concert decembrie interviu video cleopatra stratan: „mi-as dori toţi copiii să fie fel

7.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
FELICIA

concert decembrie felicia

19.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201




_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201




_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Poze concert Cleopatra Stratan @ Polivalenta
Postat de: Pyuric pe 21 / 12 / 2008

Sambata seara, 20 decembrie, incepand cu ora 17, Cleopatra Stratan a sustinut un concert la Sala Polivalenta, singurul sau concert din acest an! In exclusivitate publicam mai multe poze de la acest eveniment

Cleo a dedicat acest concert fratiorului ei: probabil stiti deja ca Rodica si Pavel Stratan sunt din nou parinti, sambata trecuta nascandu-se Cezar…

In spectacol Cleopatra a cantat piese de pe primul sau album (”La varsta de 3 ani“) imbinate cu piese de pe al 2lea album (”La varsta de 5 ani“). Printre acestea s-a numarat si hitul “Ghita“, interpretat alaturi de 40 de copii talentati din corul “Stelutele Europei” (cor sustinut de Fundatia Dan Voiculescu pt Dezvolarea Romaniei).

Ea a tinut neaparat ca la singurul sau concert din 2008 sa fie invitati si copii cu posibilitati financiare reduse, orfani sau cu dizabilitati, oferindu-le cu aceasta ocazie un cadou frumos de sarbatori.

Asteptam si pareri de la cei care au fost aseara la concert, in special de la castigatorii biletelor pe care le-am pus in concurs pe Monden


concert decembrie poze concert cleopatra stratan de: pyuric seara, decembrie, incepand ora 17,

28.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

24.2KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
ar trebui sa fim si noi pe aici...

concert decembrie trebui fim noi aici...

56.2KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

41.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

36.4KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

41.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

35.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

18.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

30.4KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


concert decembrie

45.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

45.1KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan a sustinut cu succes singurul concert din acest an

Din 22 December 2008, 66 vizualizari.

<< Inapoi


Cleopatra Stratan a sustinut cu succes singurul concert din acest an
Clepatra Stratan

Micuta Cleopatra Stratan a sustinut sambata seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, singurul concert din acest an. La spectacol au fost prezenti foarte multi copii, care au venit bineinteles insotiti de parinti si bunici. Pentru ca in familia Stratan a venit pe lume un nou membru, Cleopatra a vrut sa dedice acest eveniment fratiorului ei, Cezar nascut pe 13 decembrie.



Fiica lui Pavel Stratan a tinut neaparat ca la concertul ei sa fie invitati si copii cu posibilitati financiare reduse, care nu si-ar fi permis in mod normal sa cumpere bilete pentru spectacol, dar si copii orfani, suferinzi, cu dizabilitati.

Sursa: Atac

concert decembrie cleopatra stratan sustinut succes singurul concert din acest andin december 2008,

7.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Omul zilei: Cleopatra Stratan
23/12/2008     (576 vizite)
+a | -a
Micuţa artistă în vârstă de doar 5 ani a susţinut în week-end, la Sala Polivalentă, singurul concert de anul acesta, care a însemnat şi lansarea celui de-al doilea album din carieră, “La vârsta de cinci ani”.

Alături de Cleo s-a aflat şi tatăl său, Pavel Stratan, dar şi corul “Steluţele Europei”, ansamblu susţinut de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care a interpretat trei melodii cunoscute de pe primul album, “Cleopatra Stratan - La vârsta de trei ani”. Aproape 8.000 de spectatori au venit să o asculte pe cântăreaţa de peste Prut, într-un concert la care Cleo a ţinut să invite şi copii mai puţin norocoşi. Talentata cântăreaţă nu a uitat să-i dedice o piesă şi frăţiorului ei, Cezar, care a venit pe lume la 13 decembrie. Pentru realizările obţinute la o vârstă atât de fragedă, Jurnalul Naţional o declară pe Cleo “Omul zilei”.



_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
CLEOPATRA STRATAN, concertul minune
Categoria: Muzica | Data: 30 December 2008
Trimite link-ul prin Yahoo Messenger

Cu toate ca prezenta ei in cadrul unui concert in 2008 a stat mai mult timp sub semnul intrebarii, Cleopatra Stratan si-a facut fericiti fanii. Micuta interpreta a sustinut un recital in cadrul unui concert live, desfasurat la Sala Polivalenta din Bucuresti. In deschiderea spectacolului a cantat corul de copii Stelutele Europei, iar imediat dupa aceea, Cleo a aparut pe scena impreuna cu tatal sau, Pavel Stratan. De altfel, cantaretul basarabean a acompaniat-o pe Cleopatra pe toata durata spectacolului. Micuta artista, care se afla, in acest moment, printre cei mai bine platiti interpreti autohtoni, a cantat atat melodii de pe albumul sau de debut, cat si piese de pe cel de-al doilea album, intitulat “La varsta de cinci ani”.

In multimea de parinti care si-au adus copiii sa o asculte cantind live pe fiica lui Pavel Stratan s-au aflat si vedete. Carcotasul Mihai Gainusa a venit la concert cu fiica sa, Eva, in varsta de trei ani, la fel si Razvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1, care i-a cumparat fiicei sale o papusa Cleopatra. Tot cu prilejul acestui spectacol, Cleo a fost premiata de nu mai putin de sapte ori pentru recordurile sale de pana acum. Doua premii le-a primit de la MTV, fiindu-i inmanate de Dan Popi, patronul casei de productie Media Services.




Sursa: VIP



_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
CLEOPATRA STRATAN A CANTAT PENTRU CEZAR!

cleopSambata, la Sala Polivalenta, mii de copii si parinti au venit sa cante si sa danseze alaturi de Cleopatra si Pavel Stratan. Micuta revelatie a cantat, timp de o ora, piesele de pe cele doua albume, ne-a aratat cum se numara pana la unu, ne-a povestit Capra cu trei iezi in varianta moderna, ne-a spus poezii si a vorbit despre criza financiara. Cleo a aratat ca stie sa isi scrie propriile versuri, chiar daca a fost vorba, ce-i drept, de numai doua cuvinte dedicate fratelui ei in varsta de o saptamana, Cezar. Surpriza serii au fost cele sase recorduri pe care micul membru al familiei Stratan le-a primit, fiind numita "cel mai de succes tanar artist".

Concertul i-a avut in deschidere pe cei 40 de copii ai corului “Stelutele Europei”. Ei au cantat trei piese din repertoriul Cleopatrei Stratan: Noapte buna, Cutu si Sansa.

Fara nicio pauza, si-au facut aparitia, in forta, Pavel Stratan si fiica sa, Cleo, alaturi de mai vechea ei "cucerire", binecunoscutul Ghita. "Cu toate ca inca nu l-am gasit pe Ghita, vreau sa ii doresc si lui, cat si voua, pentru ca suntem in timpul sfintelor sarbatori de iarna, multa multa sanatate, fericire si pace-n suflet", i-a salutat Cleopatra pe spectatori si a continuat cu piesa Va veni o zi-ntr-o zi, de pe noul album, intitulat "La varsta de 5 ani".

Dialogurile dintre cei doi "Stratani" au facut deliciul publicului. "Taticule, da' tu stii ce-nseamna criza asta economica?" La auzul unui raspuns negativ, Cleo si-a indemnat tatal: "Atunci taci si fa ce faci tu mult mai bine". Astfel ca Pavel a inceput sa spuna povestea Lupu, iezii si vizorul, un fel de Capra cu trei iezi a unei generatii "emancipate". A fost repede intrerupt de fiica sa, care a decis ca ea poate spune mai bine poezia-poveste si a dezvaluit un final neasteptat, in care iezii nu deschid usa, caci "nenea Lupu, las-o balta, tu nu vezi c-avem vizor?".

"Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, aceasta piesa care va rasuna acum vreau sa i-o dedic fratiorului meu, Cezar, care astazi implineste o saptamana. Piesa se numeste Noi," a spus, pe un ton oficial, Cleopatra. A fost vorba, de fapt, de 40 de secunde de chitara, alaturi de cuvantul "noi", rostit de doua ori. "Sunt mandra de aceasta piesa. Dar stiti de ce? Pentru ca versurile imi apartin", a spus ea, spre amuzamentul publicului.

"Cine stie sa numere pan' la unu?" a intrebat Pavel Stratan, anuntand astfel un cantec de pe primul album, "La varsta de 3 ani". Totusi, cele mai multe piese au fost de pe noul material discografic. S-au putut astfel auzi Catelus cu parul cret, Zunea-zunea, Vino, te astept şi Elefantul si furnica.

Refrenul dulcilor povesti a fost urmat de o surpriza pentru Cleo, caci Dan Popi, reprezentantul casei de discuri de care apartin cei doi membri ai familiei Stratan, a urcat pe scena pentru a-i inmana copilului-minune din Moldova nu mai putin de sase recorduri. In aceasta toamna, World Records Academy (Academia Recordurilor Mondiale) a declarat-o pe Cleopatra "cel mai de succes tanar artist" si a numit-o "cel mai de succes tanar artist care a inregistrat o piesa situata pe locul intai in topurile nationale", "cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album", "cel mai tanar artist care a cantat live in fata unei audiente mari", "cea mai bine platita tanara artista", "cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV". Se pare ca Ghita a depasit recordul detinut de francezul Jordy, care a inregistrat un succes similar in Franta, la 4 ani si jumatate. Francezul era cu un an mai mare ca micuta moldoveanca, atunci cand melodia sa, Dur dur d'etre bebe, intra pe piata anilor '90. Pavel ne-a asigurat ca va pastra premiile si ca i le va arata cand va creste mai mare, cand va fi pregatita sa inteleaga cu adevarat ce inseamna acele recorduri.

"Sa stii ca eu, cand eram micuta, asa ca voi, tati m-a invatat o poezie". De fapt, a aratat ca stie mai multe, caci a spus cel putin doua pana la sfarsitul concertului. Piesa Melc-melc, anuntata a pune capat recitalului, a fost urmata de un bis, prilej pentru cei doi sa prezinte o piesa noua, de "sezon": Mos Craciun. Pentru Cleopatra, seara nu s-a incheiat totusi, caci mica vedeta a ramas pentru a primi flori, dar si jucarii de la fanii ei.

Printre cei aproximativ 5.000 de spectatori s-au aflat si copii cu posibilitati financiare reduse, care nu si-ar fi permis, in mod normal, sa-si cumpere un bilet la concertul ei. Este vorba de copii orfani, suferinzi, cu dizabilitati, care au primit, astfel, un frumos cadou de Craciun.

catmusic


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Cleopatra Stratan, concert impresionant

Cleopatra Stratan a facut furori la Sala Polivalenta. Concertul i-a avut in deschidere pe cei 40 de copii ai corului �Stelutele Europei�. Ei au cantat trei piese din repertoriul Cleopatrei Stratan: Noapte buna, Cutu si Sansa.

Fara nicio pauza, si-au facut aparitia, in forta, Pavel Stratan si fiica sa, Cleo, alaturi de mai vechea ei "cucerire", binecunoscutul Ghita. "Cu toate ca inca nu l-am gasit pe Ghita, vreau sa ii doresc si lui, cat si voua, pentru ca suntem in timpul sfintelor sarbatori de iarna, multa multa sanatate, fericire si pace-n suflet", i-a salutat Cleopatra pe spectatori si a continuat cu piesa Va veni o zi-ntr-o zi, de pe noul album, intitulat "La varsta de 5 ani".

Dialogurile dintre cei doi "Stratani" au facut deliciul publicului. "Taticule, da' tu stii ce-nseamna criza asta economica?" La auzul unui raspuns negativ, Cleo si-a indemnat tatal: "Atunci taci si fa ce faci tu mult mai bine". Astfel ca Pavel a inceput sa spuna povestea Lupu, iezii si vizorul, un fel de Capra cu trei iezi a unei generatii "emancipate". A fost repede intrerupt de fiica sa, care a decis ca ea poate spune mai bine poezia-poveste si a dezvaluit un final neasteptat, in care iezii nu deschid usa, caci "nenea Lupu, las-o balta, tu nu vezi c-avem vizor?".

Printre cei aproximativ 5.000 de spectatori s-au aflat si copii cu posibilitati financiare reduse, care nu si-ar fi permis, in mod normal, sa-si cumpere un bilet la concertul ei. Este vorba de copii orfani, suferinzi, cu dizabilitati, care au primit, astfel, un frumos cadou de Craciun.

      05.01.2009

concert decembrie cleopatra stratan, concert cleopatra stratan facut furori sala concertul i-a avut

5.3KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


concert decembrie

19.8KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
newsin

concert decembrie newsin

5.1KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
la fel

concert decembrie fel

22.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

25.4KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

16.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
.

concert decembrie

20.6KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
priviti si alte foto pe newsin!


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
ALTE IMAGINI SUPERBE!


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
PRIVITI AICI 26 FOTOGRAFII SUPERBE:


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Locatie: sala polivalenta
Judet: BUCURESTI/ILFOV
Data: 20-12-2008 (aprox.)
Autor: victor moraru
Comentarii: concert

concert decembrie locatie: sala 20-12-2008 victor concert

33.9KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
;

concert decembrie

4.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Locatie: sala polivalenta
Judet: BUCURESTI/ILFOV
Data: 20-12-2008 (aprox.)
Autor: victor moraru
Comentarii: concert

concert decembrie locatie: sala 20-12-2008 victor concert

28.5KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
si altele...


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
si inca!


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


concert decembrie

32KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


concert decembrie

31.7KB


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201


_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Fan(atic)
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10201
Evenimente publice si sociale la care a participat NEI GUARD

    * Concert Trupa RBD
    * Concert Julio Iglesias
    * Concert Cleopatra Stratan
    * Concert Pet Shop Boys




_______________________________________
"Da' daca gardul se termina nu stiu ce-am sa fac..."

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la